• PVC VLOERBEDEKKING(EN) - DE NIEUWE TREND!
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist maken het voor u een stuk eenvoudiger en voordeliger om uw keuze te maken bij een nieuwe vloer. PVC VLOERBEDEKKING is geschikt voor iedere ruimte, makkelijk te leggen, te onderhouden en gaat erg lang mee! Onze prijzen zijn met recht 'gunstig' 'goedkoop' en voordelig te noemen.
 • DE PVC - LEGSYSTEMEN - PVC VLOEREN LEGGEN
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist zijn verdeeld in: lijmloze, zwevende PVC-vinyl vloerbedekking, ook wel click PVC genoemd. PVC Laminaat, Lip en las zwevende PVC-vinyl stroken. Losliggende-Losleg PVC-vinyl stroken, Zelfklevende PVC stroken, Kunststofvloeren, traditioneel verlijmde PVC-vinyl stroken, PVC traprenovatie en PVC trapbekleding.
 • ONZE PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  De PVC Vloeren Specialist is o.a. ster dealer van de merken: Amtico - Contesse - Forbo - Moduleo - Objectflor - Stepper - Phuno - Tajima - Tfd - Allure Locking - Vivafloors en Mflor. Luchtbevochtiger: Stadler-Form. Flux chair - vouwstoel - klapstoel. Een met zorg samengesteld assortiment met aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit zodat onze vloeren ook realistisch zijn voor al uw vloerwensen.
 • PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  PVC vloerbedekking-PVC vloerafwerking-PVC stroken vloeren-PVC Design vloeren-Losliggende-Losleg PVC stroken vloeren-PVC tegel vloeren-PVC click vloeren-PVC vinyl stroken vloeren-Zelfklevende PVC stroken vloeren-Vinyl vloeren-Vinyl stroken vloeren-Vinyl vloerbekleding-PVC vloerbekleding en Kunststof vloeren. Het is de nieuwe trend voor het gevoel van echt hout en de vele voordelen van kunststof.
   
  ONZE MERKEN PVC VLOEREN
  AANBIEDING
  Amtico Jura Grey
  Amtico Jura Grey
  69.50 62.55

  vinyl vloeren

  Kettler speelgoed kopen

  LAMINAAT

  Laminaat of een PVC vloer? 

  Bent u geinteresseerd in een laminaat vloer, maar tegelijkertijd ook bang dat deze zijn kleur verliest? Bent u aan het kijken naar een vloer die minder contactgeluid maakt dan laminaat? En een vloer die gemakkelijk te onderhouden is? Op deze pagina vindt u een vergelijking tussen de eigenschappen van een PVC vloer en die van laminaat.

  Onderhoudsvriendelijk:

  PVC vloer: PVC vloeren reinigt u met een stofzuiger en dweil. Alle vloeren zijn vochtbestendig, dus kan het geen kwaad als ze nat worden. Bovendien is PVC niet poreus. Vloeistoffen trekken dus niet zomaar in de vloeren.

  Laminaat: Ook laminaat maakt u schoon met een stofzuiger en dweil. Alleen zijn de naden van dit materiaal niet beschermd en dus niet vochtbestendig. Bij te veel water kan het laminaat daarom gaan bobbelen.

  Vloerverwarming:
   
  U kunt een PVC vloer eenvoudig combineren met een vloerverwarming. Laminaat is hier een stuk minder voor geschikt.

  PVC vloeren: De vloeren hebben een erg goede warmtegeleiding. Ze zijn daardoor geschikt voor toepassing in combinatie met vloerverwarming. De vloerverwarming is zelfs als hoofdverwarming bruikbaar. Omdat een PVC vloer de warmte dus goed doorlaat zorgt dit voor lagere energiekosten.

  Laminaat: Als u laminaat wilt combineren met vloerverwarming heeft u vaak een speciale ondervloer nodig. Deze zijn, afhankelijk van de dikte, weer minder warmtegeleidend. Hoe dikker de ondervloer, hoe slechter de warmtegeleiding. Daarom is laminaat af te raden als u uw vloerverwarming gebruikt als hoofdverwarming. Het is dus enkel geschikt als bijverwarming met extra radiatoren. Tot slot heeft laminaat dan ook nog eens grotere kans op uitzetten en krimpen.

  Hygiënisch:

  Een PVC vloer heeft een anti-bacteriële behandeling en is daardoor wat hygiënischer dan laminaat.

  Laminaat: Laminaat is gemakkelijk en snel te reinigen, en dus ook hygienisch. Het enige nadeel is dat er vuil tussen de naden kan blijven zitten.

  Vochtbestendig:

  Een PVC vloer kan goed tegen vocht, laminaat daarentegen niet: dat gaat bobbelen.

  Een PVC vloer: Een PVC vloer is geen natuurlijk product. Daarom zet het niet uit en krimpt het niet. Het is dus vochtbestendig.

  Laminaat: De drager van laminaat (spaanplaat, mdf of hdf) kan slecht tegen vocht. Het gaat bobbelen zodra er te veel vocht in komt want het vocht komt door de naden heen.

  Duurzaamheid:

  De duurzaamheid van een PVC vloer is altijd een feit. Bij laminaat is dit zeer afhankelijk van de kwaliteit.

  Een PVC vloer: Alle vloeren zijn voorzien van een extra PU-beschermlaag. Dit betekent dat de vloeren extra duurzaam zijn.

  Laminaat: De dikte van de toplaag en de aanwezigheid van een beschermlaag bij laminaat is afhankelijk van de kwaliteit.

  Hygiënisch:

  Een PVC vloer heeft een anti-bacteriële behandeling en is daardoor wat hygiënischer dan laminaat.

  Een PVC vloer: Dankzij de anti-bacteriële behandeling zijn de vloeren zeer hygiënisch. Ook zijn ze gemakkelijk te reinigen zodat vuil nauwelijks kans krijgt.

  Laminaat: Laminaat is gemakkelijk en snel te reinigen, en dus ook hygienisch. Het enige nadeel is dat er vuil tussen de naden kan blijven zitten.

  Contactgeluidenreductie:

  Een PVC vloer legt u meteen op de ondervloer en bij laminaat houdt u vaak een holle ruimte over. Dat brengt dus minder geluid met zich mee.

  Een PVC vloer: Wij garanderen u zeer weinig contactgeluiden. Doordat een PVC vloer direct op de ondergrond verlijmd is, ontstaat er namelijk geen akoestiek.

  Laminaat: De holle ruimte tussen de ondergrond en het laminaat zelf veroorzaakt overlast (dit heet het klankkast-effect). Dit kan erg storend zijn, al kan een ondervloer dit wel wat reduceren.

  Kleurvastheid:

  Een PVC vloer is zeer kleurvast. Bij laminaat is dit afhankelijk van de kwaliteit.

  Een PVC vloer: De vloeren zijn enorm kleurvast. Op een schaal van 0 tot 8 scoren deze vloeren namelijk een 6 of hoger, en dat is zeer goed.

  Laminaat: De kleurvastheid van laminaat varieert sterk naar kwaliteit. Goedkope varianten verkleuren snel, maar kwalitatieve laminaatsoorten kunnen net zo goed tegen licht als een PVC vloer.

  Prijs:

  Een PVC vloer heeft een gunstige prijs. De prijzen van laminaat lopen ver uiteen.

  De PVC Vloeren Specialist: Alle vloeren zijn op dit moment in de aanbieding. U vindt ze nu vanaf € 19,95 per m². Deze prijzen zijn in onze winkel hetzelfde.

  Laminaat: De prijzen van laminaat verschillen sterk naar gelang de kwaliteit. Van goedkoop tot duur: er is van alles te koop.


  Alternative content

  Alternative content

  Alternative content   
  INFORMATIE

  Online betalen
  Verzenden
  Waarom een PVC vloer
  Veel gestelde vragen
  Prijsgarantie
  Alg. voorwaarden
  Grootschoterweg 101
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495 491399
  Contact opnemen