De PVC Vloeren Specialist

Waarom een PVC vloer!


Waarom zou u voor een PVC vloer kiezen?

Niet alleen bieden wij u het allermooiste in stijlvolle vloerbedekking maar onze producten hebben ook een paar uiterst praktische eigenschappen en voordelen:


Warm en stil:

Elegant leisteen, klassiek steen en moderne houten planken staan allemaal prachtig in de moderne woning. Onze vloeren recreëren deze geliefde stijlen voor u zonder krakende vloerplanken of het probleem van koude blote voeten.


Duurzaam en weinig onderhoud:

Onze vloerbedekking is gemaakt om de zwaarste belastingen te kunnen weerstaan, van kinder/peuterspeelzalen, ziekenhuizen, zorginstellingen tot winkels in de hoofdstraat. Dit houdt in dat uw vloer niet versplintert, afbreekt of barst ten gevolge van zware belasting. En hij ziet er, bijna moeiteloos, altijd prima uit.


Hygiënisch en veelzijdig:

In een gezinswoning, hotel, restaurant, ziekenhuis, zorginstelling of openbare ruimte is hygiëne uiterst belangrijk. Met design PVC kunnen bacteriën en vuil zich niet in barsten verstoppen en het oppervlak veegt u gemakkelijk schoon. Niet alleen dat, maar onze stijlvolle vloerbedekking kan bijna elk probleem aan – van ongelukjes in de zaal tot paniek in de keuken.


Realistisch:

Of het nu met de hand bewerkt hout is of natuurlijke stenen tegels, eikenhout met textuur of een terracotta effect, onze producten geven door middel van veelzijdig vinyl de look en het gevoel van de natuur perfect weer. Dit betekent dat u het effect van natuurlijke, stijlvolle vloerbedekking ziet en voelt zonder de nadelen.


Betaalbaar:

Die begeerde, met de hand bewerkte look kan duur zijn – en toch biedt De PVC Vloeren specialist een fantastisch natuurlijk effect tegen een uitstekende prijs. U zal verrast zijn hoe betaalbaar zulke hoogwaardige producten kunnen zijn.


Uniek:

Van leisteen tot keramiek, van eik tot dennenhout, al onze collecties hebben een met de hand bewerkt, uniek gevoel. En met een grote verscheidenheid aan producten, in combinatie met een uiteenlopende designcollectie en bordermogelijkheden, zijn er voldoende opties om uw eigen unieke, stijlvolle look te creëren.


En nog veel meer……

Design PVC is volledig vochtbestendig en kleurvast.
– Licht heeft geen invloed op de textuur.
– Onze vloeren hebben een dikte van 2 tot 5mm.
– De toplaag (polymeerbeschermlaag) is binnen een uur te vervangen.
– Er ontstaat geen statische elektriciteit.
– De vloer is brandwerend.
– Door de lage geleiding van kou voelt de vloer warm aan.
Onze producten hebben een garantieduur van 15 of 20 jaar.
– De vloeren zijn onverwoestbaar maar toch zijn delen eenvoudig te vervangen.
– Daarnaast zijn de vloeren volledig te recyclen en milieuvriendelijk.
– De vloeren hebben een geluiddempende werking.
– De vloer is niet glad.
Energie zuinig door de isolerende werking.