De PVC Vloeren Specialist

Het klassieke interieur gaat goed samen met de landelijke woonstijl. Door beide stijlen met elkaar te combineren kan je jouw ideale woonstijl creëren.

klassieke PVC vloeren

klassieke PVC vloeren voor een klassieke uitstraling


Het klassieke interieur ademt een warme en theatrale sfeer. Onze klassieke PVC vloeren kunnen hier perfect bij passen. Statig zou je het ook kunnen noemen door de hoogte die zo kenmerkend is voor deze stijl. De hoogte kan extra benadrukt worden door het aanbrengen van lambrisering. Dit kan van gecapituleerde stof, van hout of een soortgelijk, natuurgetrouw kunstproduct als PVC. Zolang het maar past in de klassieke woonstijl.


In de inrichting vormen ornamenten, kroonluchters, spiegels, vloerkleden, schilderijen, grote meubels en een schouw een samenhangend geheel. Er wordt gebruik gemaakt van warme kleuren en materialen. Bordeaux, dennengroen, aubergine en aardetinten variërend van beige tot goud. Op de vloeren vooral marmer, frans eiken of kersen in combinatie met rijkversierde tapijten.


Gordijnen van dik velours of fluweel tot aan de vloer en behang voorzien van een sierlijk patroon. Druk, maar evenwichtig. Zo zou het klassieke interieur het beste kunnen worden omschreven. Bekijk op deze pagina hoe onze klassieke PVC vloeren hier bij kunnen passen.