De PVC Vloeren Specialist

Moduleo Moods

Moduleo Moods, 10 creatieve en unieke formaten kunt u combineren met een selectie steen- en houttexturen uit onze assortimenten Transform en Impress. U creëert er meer dan 110 prachtige vloerdesigns mee, van klassiek elegant tot superdynamisch. Allemaal met de kwaliteit die u van Moduleo gewend bent.


Chevron Basic:

Het Chevron Basic- patroon heeft de voorbije jaren snel aan populariteit gewonnen. Logisch: het combineert de charme en klasse van het visgraatpatroon met een sterke aanwezigheid en intensiteit - een eerbetoon aan de klassieke Parijse stijl en elegantie.


Chevron Columns:

Het Chevron Columns- patroon is een opvallende, decoratieve combinatie van het Chevron Basic- patroon en een small plank die een strook vormt over de lengte van de vloer. Het resultaat is een prachtige koloniale flair die de lengte van de kamer benadrukt.


Triangle:

Het Triangle- patroon is met gemak het meest gedurfde en krachtigste vloerpatroon in onze collectie. De grote driehoekige vormen hebben een zeer sterke présence en dominant ritme dat in zelfs de meest expressieve binnenvertrekken de hoofdrol opeist.


Basket Weave Small:

Het Basket Weave Small- patroon plaatst de small plank in een cluster van vier om vierkante vormen met textuur te creëren. Deze blokken worden van elkaar gescheiden door een enkele small plank in een hoek van 90 graden en creëren zo een aangenaam en eenvoudig ritme dat het oog over de vloer laat glijden. De Concrete uitvoering is een unieke samensmelting van hout en beton, en is enkel beschikbaar bij Moduleo.


Basket Weave Slim:

Het Basket Weave Slim- patroon is een half-geritmeerde versie van de Basket Weave die een gevoel van pauze en rust brengt: de small plank wordt afgewisseld met stroken slim planken om een ruimtegevoel te creëren dat grotere ruimtes ten goede komt dankzij de afgelijnde toets. Net als alle andere patronen, is Basket Weave Slim ook verkrijgbaar in onze typische Classic, Contemporary en Soft variaties.


Basket Weave Block:

Het Basket Weave Block- patroon, is gebaseerd op de small plank en is een compact, klassiek vloerpatroon dat zich mooi over elke vloer uitstrekt, zonder een bepaalde richting te benadrukken.


Herringbone Small:

Het Herringbone Small- patroon is ongetwijfeld een van de meest succesvolle vloerpatronen in de geschiedenis van de mens en gaat vele eeuwen terug. U vindt het evengoed terug in stadspaleizen of herenhuizen als in moderne woningen, een erfgoed dat een eerbetoon is aan de charme en diversiteit van dit patroon - een echte tijdloze klassieker, zeg maar. Nog beter, Moduleo Moods gaat met dit patroon nog een stap verder met de zeldzame optie van een stenen variant in beton.


Herringbone Slim:

Het Herringbone Slim- patroon geeft het archetypische visgraatpatroon een moderne elegantie: het verlengende effect van de slim plank zorgt voor een stijlvolle look die ideaal is voor grote ruimten of oppervlakken.


Herringbone Short:

Het Herringbone Short- patroon is Moduleo's antwoord op het traditionele kleine visgraatpatroon: het biedt alle kenmerken van zijn traditionele broertje maar op een iets grotere schaal. Zo geeft het uw vloer een langzamer, rustiger ritme.


Herringbone Medium:

Het Herringbone Medium- patroon is het grootste in zijn soort: een gedurfd en zelfzeker statement van brede stroken en planken met textuur.


Staggered Bands:

Het Staggered Bands- patroon is een dynamische en moderne versie van de traditionele houten planken vloer. Door de small- slim- short- medium en standard plank te mixen en in willekeurig samengestelde stroken te plaatsen, creëert u een vloer die alle kwaliteiten van een plankenvloer heeft, maar minder strak en lineair is.


Staggered Columns:

Het Staggered Columns- patroon combineert het hele gamma rechthoekige planken met onze gekleurde voegstrips. Het resultaat is een vloer die een zen-achtige harmonie combineert met opvallende details: brede en zachte houten kolommen worden onderbroken door de rechte stroken die een complex en delicaat ritme creëren.


Hexagon:

Het Hexagon Randon- patroon geeft elke vloer een verfijnde toets en past zich bijzonder goed aan de verschillende soorten en afmetingen van ruimten. Dit patroon heeft namelijk geen dominante hoek of richting. Het Hexagon Wood- patroon is uniek. Het combineert hout- met steentexturen voor een warmer gevoel en een interessante combinatie.


Diamond:

Het Diamond 3D Cubes- patroon brengt diamantvormen samen in een klassieke compositie die de illusie van diepte en richting creëert in een tweedimensionele vloer - een opvallend effect dat overloopt van karakter en leven.


Honeycomb:

Het Honeycomb- patroon is een moderne recreatie van een vintage klassieker: een traditioneel vloerpatroon, uitgevoerd in hedendaagse texturen en moderne hoogwaardige materialen. Het resultaat: een speels en lichtvoetig patroon dat uw interieur karakter geeft.