De PVC Vloeren Specialist

Waarom koopt u wellicht bij ons een nieuwe PVC vloer!

De (6) P’s van De PVC Vloeren Specialist

Hieronder worden de 6P’s met betrekking tot ons bedrijf omschreven. Internet speelt hierbij een steeds grotere rol, want waarom niet eerst het ene met het andere bedrijf vergelijken voordat u daadwerkelijk een winkel binnenstapt.

(P)ersoneel:

Ons personeel is niet voor niets de eerste P, want ons personeel speelt vaak een belangrijke rol. Zeker als het gaat om advies, informatie, presentatie en verkoop van onze PVC vloeren. Ons personeel kan namelijk het contact maken of breken. Wij van de directie weten inmiddels wie bij u thuis een nieuwe vloer komt leggen, en wie niet!

(P)roduct:

PVC vloeren hier draait het natuurlijk om. Dat is wat u als klant vraagt. Van belang is dat wij inzicht hebben in de ontwikkeling van onze producten en/of diensten en de levenscyclus te kunnen beschrijven. Keuzes in ons assortiment en merken zijn allesbepalend voor u.

(P)roces:

Het werkt bij “De PVC Vloeren Specialist” als volgt: U vraagt een gratis kleurstaal aan, wij verzorgen de levering hiervan. Daarna neemt u contact met ons op, en wij beantwoorden uw vragen. Meestal volgt er dan een afspraak of bij u thuis of bij ons in de showroom. De klik moet inmiddels bestaan, wij adviseren en verkopen u wellicht de vloer van uw keuze. Aftersales natuurlijk u vraagt wij reageren!

(P)laats:

“De PVC Vloeren Specialist” is gevestigd in het kleine brabantse dorpje ‘Budel’. Afstand speelt tegenwoordig geen rol meer, zeker niet als we spreken over een nieuwe vloer die u jarenlang in huis heeft. Wij stellen u zeker niet teleur!

(P)rijs:

Het is voor ons belangrijk dat wij een goede prijsstrategie hebben. Vaak wordt de prijs van onze PVC vloeren in combinatie met de kwaliteit beoordeeld. Hoe hoger de kwaliteit, hoe hoger de prijs mag zijn. Onze prijzen zijn goed, iedereen kan en mag ons vergelijken vandaar onze Prijsgarantie!

(P)romotie:

Krijgt bij ons vaak de meeste aandacht. Internet helpt ons daarbij, maar wij bedenken ook regelmatig leuke acties waar u als klant van “De PVC Vloeren Specialist” aan deel kan nemen.

 

Wij hopen met de bovenstaande P’s een inzicht te hebben gegeven in onze werkwijze waarbij wij alleen maar hopen dat het nuttig is bij het maken van uw keuze!