De PVC Vloeren Specialist

Houd het ruimtelijk. Een industrieel interieur is afkomstig van de fabrieksarchitectuur. Hierbij wordt vaak gedacht aan de praktische kant. Indien je interesse is gewekt voor deze woonstijl kies dan voor rustige kleuren en grote, robuuste en stoere objecten.

Industriële PVC vloeren

Robuuste industriële PVC vloeren voor jouw industriële stijl


De industriële PVC vloeren binnen onze collectie passen perfect in een industrieel interieur. Deze woonstijl is echter niet direct in een hokje te plaatsen. Sterker nog; het is juist de bedoeling om out of the box te denken. Kenmerkend voor deze woonstijl zijn de karakteristieke, grote, open ruimtes in combinatie met het gebruik van ruwe- stoere materialen en zichtbare ‘oneffenheden’ als leidingen en metselwerk.


 Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren maar dan nét even anders. Denk hierbij aan antraciet met een gemarmerd effect, flesgroen, petrolblauw en cognac. In een industrieel interieur zie je veel gebruik van grove materialen als staal, beton, leer, steen, ijzer en hout op wanden en vloeren.


Een industrieel interieur kan hierdoor wat kil overkomen. Dat is eenvoudig te verhelpen door alternatieve materialen te gebruiken die wel de looks, maar niet de nadelen hebben van het origineel. Denk hierbij aan PVC vloeren met bijvoorbeeld een betonlook!