De PVC Vloeren Specialist

LayRed de rigide PVC vloer van Moduleo!

Moduleo LayRed is de rigide PVC vloer van Moduleo, ontwikkeld om zijn mannetje te staan in de meest extreme omstandigheden. De uit meerdere lagen bestaande vloer met geïntegreerde ondervloer is sterker dan ooit en toch aangenaam zacht en stil. LayRed kan elke uitdaging aan en verrast met een opvallend rood accent.

We dagen onszelf voortdurend uit om vloeroplossingen te vinden die aan je verwachtingen voldoen en tegemoetkomen aan de hoge eisen die gesteld worden bij het ontwerpen, bouwen of renoveren van een woning. Met LayRed, onze eerste ‘engineered floor’, krijgt innovatie in PVC vloeren een compleet nieuwe dimensie.


Engineered Vinyl vloer:

LayRed is een meer- laags PVC vloer die stijlvol design koppelt aan ongeëvenaard comfort en weergaloze sterkte. Deze PVC vloer is ontwikkeld voor extreme situaties. Het is zo sterk als hardhout of tegels en toch past het zich moeiteloos aan alle omstandigheden en uitdagende omgevingen aan. LayRed blijft altijd en overal stabiel.


Perfect voor renovatie:

Oneffen ondervloeren kunnen een hele uitdaging vormen. Maar daar weet LayRed wel raad mee. Dankzij zijn sterke kern en geïntegreerde ondervloer is LayRed in staat om openingen en oneffenheden in bestaande vloeren te overbruggen. Die eigenschap maakt LayRed de ideale vloeroplossing voor elk renovatieproject.


Sterk en Stabiel:

Grote ramen laten je volop genieten van natuurlijk licht. Een keerzijde zijn de temperatuurschommelingen in huis, maar daar heeft LayRed geen problemen mee. De vloer blijft in alle temperatuuromstandigheden dimensioneel stabiel. Warmte en koude hebben geen vat op de vorm van de vloer.


Zacht en stil:

Je staat op de sterke eigenschappen van rigide PVC vloeren maar je bent niet bereid om in te leveren op comfort? Hoeft ook niet. Een LayRed vloer voelt zacht en warm onder de voeten. De veerkrachtige laag en geïntegreerde ondervloer garanderen perfect akoestisch comfort: geen gekraak of vervelende klikgeluiden als je over de vloer loopt. Daarnaast vermindert LayRed ook het transmissiegeluid. Wat comfort betreft, geeft LayRed al zijn concurrenten het nakijken.


Kras en vlekbestendig:

Ben je op zoek naar een vloer die opgewassen is tegen de risico’s van het leven van elke dag? LayRed is kras- en vlekbestendig, dankzij de beschermende TwinGuard-toplaag die in alle opzichten ‘top’ is en de vloer beschermt tegen krassen en indringend vuil. Zo behoudt de vloer zijn onberispelijke uitzicht.


Waterbestendig:

Een groot voordeel van PVC vloeren is dat ze bestand zijn tegen water. Je hoeft je niet druk te maken om wat gespat en gemors. Bovendien is de vloer stukken makkelijker te onderhouden. Zorgeloosheid is wat LayRed zo typeert: een vloer voor elke ruimte in huis, van woonkamer tot keuken, van slaapkamer tot badkamer.


Prachtige designs:

LayRed voelt niet alleen heel natuurlijk aan, de vloer ziet er ook zo uit. De LayRed collectie bestaat uit 31 knappe dessins. Van eikenhout tot natuursteen. Waar die inspiratie vandaan komt is wel duidelijk. En niets aan het toeval overgelaten: de haarscherpe details, beperkte herhalingen en reliëftextuur geven de vloeren hun authentieke natuurlijke look.


Met een rood accent:

LayRed is zo uniek. Dat heeft alles te maken met zijn innovatieve eigenschappen. Maar dat is niet het enige…De geïntegreerde ondervloer van de PVC stroken en tegels kreeg de typische rode kleur van het merk. Aan dat accent herken je LayRed – de vloer met de rode achterkant.

<<De LayRed Collectie kunt u hier bekijken>>