De PVC Vloeren Specialist

PVC vloer leggen:

Een PVC vloer leggen is geen eenvoudig karwei en vraagt dan ook om een vakkundige aanpak en de nodige kennis. U doet er daarom verstandig aan om een PVC vloer door professionals te laten leggen; bijvoorbeeld de deskundige medewerkers van de PVC Vloeren Specialist. Zij weten precies waar zij op moeten letten dankzij hun jarenlange ervaring. Zo zijn bijvoorbeeld een vakkundige vloerexpertise en een vochtmeting vereist voordat een PVC vloer gelegd kan worden. Daarnaast moet de ondergrond waar we de PVC vloer gaan leggen helemaal glad en strak zijn.


PVC vloer laten leggen door De PVC Vloeren Specialist!

Laat uw PVC vloer leggen door de PVC Vloeren Specialist en profiteer van snelle leveringen met een prima dienstverlening. We leveren en plaatsen vloeren in heel Nederland en België en hanteren daarbij zeer voordelige tarieven. Bovendien bieden wij u garantie op het leggen van uw PVC vloer.


Toch zelf een PVC vloer leggen?

Denkt u dat u toch handig genoeg bent om zelf uw PVC vloer te leggen? Maak dan gebruik van onze tips zodat u zeker weet dat u op de juiste manier te werk gaat. Het belangrijkste is dat de ondergrond blijvend droog, scheurvrij, schoon en vlak is. Ook is het verstandig om de pakken met PVC vloerdelen minimaal 48 uur geopend in de ruimte waar gelegd gaat worden te laten acclimatiseren. Voor het mooiste effect legt u de planken in de richting van de lichtinval. Zorg verder voor een verspringing van minimaal 15 centimeter en leg de PVC vloer strak langs wanden en kozijnen. Als u een plank in moet korten, gebruik dan een stanleymes om de toplaag in te snijden en de plank door te breken.

Maar nogmaals: een PVC vloer leggen kan het beste door professionals worden uitgevoerd. Alleen dan krijgt u de beste en de mooiste resultaten. Wilt u uw PVC vloer laten leggen door de monteurs van de PVC Vloeren Specialist? Neem dan contact met ons op.