De PVC Vloeren Specialist

Over click PVC vloeren

De productie van PVC vloeren, waarvan zijn deze gemaakt:

De afkorting ‘PVC’ staat voor ‘polyvinylchloride’. Het is een soort kunststof die begin 19e eeuw bij toeval is ontdekt, toen iemand per ongeluk een fles met een ander materiaal blootstelde aan zonlicht. Pas een eeuw later begon men PVC te gebruiken in commerciële toepassingen en inmiddels is PVC een materiaal dat wordt gebruikt in ontelbare producten, bijvoorbeeld in het huishouden. Iedereen kent de PVC-buizen die elektrische bedrading bij elkaar houden. Maar ook kozijnen, speelgoed en regenkleding zijn vaak gemaakt van PVC.


PVC click vloeren zijn voorzien van een uniek clicksysteem. Deze PVC Click vloerdelen zijn gegarandeerd duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd. Onze collectie biedt voldoende variatie met stuk voor stuk sfeervolle, comfortabele en praktische vloeren die niet te onderscheiden zijn van echt hout.


De voordelen van click PVC vloeren zijn overduidelijk:

Deze PVC vloerdelen met een natuurgetrouwe uitstraling van een echte houten vloer zijn zonder lijm zwevend te leggen. Bij een vlakke harde ondergrond is er eigenlijk geen ondervloer nodig. Door de unieke clickverbinding ontstaat een naadloze vloer die eenvoudig te leggen, vervangen en mee te verhuizen is. Dat maakt Moduleo bij uitstek geschikt voor renovatie! De PVC vloerdelen bestaan uit heterogeen PVC dus géén MDF drager - waardoor ze 100% waterbestendig zijn. Met gebruiksklasse 33/42 is het de perfecte vloeroplossing voor zowel particulier als project.


Geschikt voor particulier en commercieel gebruik:

Met zijn hoge kras- en slijtvastheid is Moduleo ook geschikt voor commercieel gebruik. Het voldoet aan gebruikersklasse 33 / 42, waarmee het een perfecte vloeroplossing is voor bijna alle projecten.

Door het unieke clicksysteem zijn deze vloeren snel en eenvoudig lijmvrij en zwevend te leggen. Bij een vlakke ondergrond is er zelfs geen ondervloer benodigd. Moduleo kan dus ook over een bestaande harde vloer gelegd worden! Het product is daarom bij uitstek geschikt voor renovatie. Vanwege de 100% waterbestendigheid is Moduleo ook goed toepasbaar in badkamers en kelders en zorgeloos schoon te maken met water. De panelen zijn eenvoudig op maat te snijden, voor de installatie is dus geen zwaar gereedschap nodig. Van zichzelf is Moduleo zacht en warm aan de voeten en geluiddempend. Toepassing op vloerverwarming- en koeling is geen probleem.


Onderhoud click PVC vloeren:

Moduleo is een erg makkelijk te onderhouden vloer. Stofzuig de vloer een aantal keren per week en maak hem periodiek schoon. Hiervoor zijn speciaal op de vloeren afgestemde producten ontwikkeld: Xtrafloor Intensive Cleaner en een Floor Polish. Hiermee onderhoudt en beschermt u de oppervlakte optimaal en behoudt u de frisse uitstraling.


Merken click PVC vloeren: