De PVC Vloeren Specialist

PVC Traprenovatie:

De PVC Vloeren Specialist is dé specialist in PVC trapreparatie en –renovatie. Wij nemen elke bestaande trap onder handen, of deze nu van beton, steen, staal of hout is: wij geven uw trap solide en vakkundig een compleet nieuw uiterlijk d.m.v. onze PVC trapbekleding.


Meestal altijd klaar in één dag, zonder hak- en breekwerk een duurzame nieuwe trap! Een metamorfose voor uw trap en interieur, gegarandeerd een succes d.m.v. PVC stroken.


Voor De PVC Vloeren Specialist is vernieuwen van decoren en het ontwikkelen van nieuwe toepassingen voor traprenovatie van PVC een natuurlijk proces. Dit heeft als resultaat dat diverse exclusieve decoren enkel beschikbaar zijn voor u. Als klant van ons bent bij gegarandeerd van een origineel PVC product van de beste kwaliteit voor op uw (te vernieuwen) trap!


Vanzelfsprekend houden wij de trends op woongebied oplettend bij en vertalen dat naar nieuwe designs en kleuren voor onze trappen. Om een eerste selectie te maken heeft De PVC Vloeren Specialist de collecties onderverdeeld in vier woonstijlen: klassiek, eigentijds, modern en landelijk.


Een trap wordt veelvuldig gebruikt. Daarom is het van groot belang dat uw trap bestand is tegen slijtage. We gebruiken alleen materialen van absolute topkwaliteit. Daarbij ontvangt u als extra service 15 jaar garantie op het gebruikte materiaal.


Wij werken met uitsluitend hoogwaardige PVC materialen en maken alles in eigen beheer. Ook het uitvoeren van de traprenovatie wordt door eigen personeel gedaan. Alleen op deze manier kunnen wij de kwaliteit die u van ons verwacht uitdrukken in een fantastisch eindresultaat.


Een PVC trap is gemakkelijk te onderhouden. De materialen zijn vochtbestendig en vuil kan eenvoudig met worden afgenomen. Voor regelmatig onderhoud adviseren wij de trap af te nemen met een zachte, vochtige doek.


De PVC Vloeren Specialist is niet alleen de absolute nummer 1 in PVC traprenovatie, maar ziet zichzelf ook als vooraanstaand in het denken over, en zorgen voor, onze planeet. Hierbij letten wij op het productieproces en de verwerking van onze materialen.


Voor het renoveren van uw trap wordt lijm gebruikt. Deze lijm is sterk en zorgt voor een duurzame verbinding. Ook belangrijk om te weten is dat deze lijm tegen hoge temperaturen kan, zodat het inbouwen van spots en de eventuele warmte die daarbij vrijkomt, geen probleem oplevert. Indien gewenst zijn onze treden ook brandwerend leverbaar, met bijbehorend brandveiligheid certificaat.


Allergisch voor huismijt en/of stof? Een trap van PVC bestaat uit oppervlakken die u gemakkelijk stofvrij en schoon kunt houden. Regelmatig schoonmaken en goed ventileren dragen bij aan een beter leefmilieu in uw woning.


Voor info- advies- analyse aan huis of een bezoek aan onze showroom belt u met: 0495 49 13 99