De PVC Vloeren Specialist

“Wij vertalen uw identiteit naar een stijlvol resultaat”

Wat u van Stevens Projectadvies kunt verwachten is een uitgebalanceerd vloerenplan passend bij uw bedrijf en uw budget. Wij leveren en installeren PVC vloerafwerkingen, bestaande uit stroken en/of tegels.

Wij verzorgen het gehele traject van advies tot en met de oplevering en de nazorg. Onze kracht is dat wij redeneren vanuit uw behoefte en het gehele traject in eigen beheer realiseren. Uw voordeel is dat u maar een aanspreekpunt heeft.


Onze visie:

Iedere onderneming of instelling heeft zijn eigen identiteit, zijn gezicht naar buiten wat hem of haar herkenbaar maakt voor zijn of haar klanten en andere contacten. Een vloer hoort deze identiteit te versterken en is daarom een waardevol instrument. Ook heeft een vloer een grote invloed op de mensen die er in werken. Een goede vloerkeuze ondersteunt en stimuleert uw medewerkers.


Maatwerk:

Wij starten altijd met een persoonlijk gesprek om uw wensen en verwachtingen in zake het vloerenplan van uw pand in kaart te brengen. Op basis hiervan maken wij een conceptontwerp en een vrijblijvende offerte op maat.


Afspraken:

“Gemaakte afspraken zijn voor ons een rotsvast gegeven”. Het fundament voor een goede samenwerking voor nu en in de toekomst!


Onze kenmerken:

De belangrijkste kenmerken van Stevens Projectadvies zijn een persoonlijke aanpak, betrouwbaarheid en topkwaliteit voor een redelijke prijs!


Contact opnemen:

Is u visie hetzelfde als onze bovenstaande aandachtspunten, en bent u toe aan een nieuwe vloer, of het vragen van advies neem dan contact met ons op.