De PVC Vloeren Specialist

Over ons:

Stevens De PVC Vloeren Specialist

Vloeren afleveren die sfeer en uitstraling geven aan uw eigen woonidee, dat is wat wij graag voor u doen. Niet alleen de mooie nieuwe vloer is belangrijk maar ook de duurzaamheid is van het grootste belang. Bovendien wilt u niet te veel betalen voor de vloer van uw keuze.


De PVC Vloeren Specialist is de manier om uw nieuwe vloer te vinden en eventueel te bestellen via deze webwinkel. U heeft het waarschijnlijk al wel gezien, u vindt bij ons een zeer uitgebreid assortiment vloeren van topmerken die garant staan voor uitsluitend de beste kwaliteit voor de beste prijs. Bovendien bieden wij diverse producten aan die u nodig heeft bij de montage en het onderhoud van uw nieuwe vloer.


Maar dat is nog niet alles. Bij ons betaalt u ook aanmerkelijk minder voor uw nieuwe vloer dan elders. Mede doordat wij een onderdeel zijn van Stevens Design Vloeren als totaalleverancier van kwalitatief hoogwaardige binnenhuisinrichting kunnen wij makkelijk inspelen op al uw aanverwante woonwensen. Dit betekent dat er een enorm volume aan expertise en producten schuilt achter De PVC Vloeren Specialist. Degene die profiteert bent u, onze klant.


De PVC Vloeren Specialist heeft veel aandacht besteed aan het gebruikersgemak van deze webwinkel. Alle producten zijn overzichtelijk gerangschikt en een vrijblijvende offerte is dan ook eenvoudig aan te vragen. Direct bestellen kan natuurlijk ook.


De bezorging van onze vloeren gebeurt grotendeels in eigen beheer. Bestemmingen die ver van onze routes afwijken worden door deskundige en vakbekwame vervoerders bij u thuis bezorgd. Wij garanderen een bezorging binnen twee dagen, mits u op het vaste land van Nederland woont en uw bestelling in ons magazijn gereed ligt. Voor Zeeland en de Waddeneilanden kan het iets langer duren.


Mocht u geen tijd of mogelijkheden hebben om uw vloer zelf te leggen, dan kunt u gebruik maken van onze deskundige en vakbekwame eigen legservice: <klik hier>

Betaling van de vloer kan vooraf via de webwinkel of vind plaats bij aflevering. Bovendien geldt voor al onze vloeren de normale fabrieksgarantie van 15 jaar.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over uw toekomstige vloer, stuur ons dan een email op: info@depvcvloerenspecialist.nl