De PVC Vloeren Specialist

Moduleo PVC vloeren uit liefde voor het Design!

Bij moduleo doen ze voortdurend onderzoek naar nieuwe trends en mogelijkheden op het vlak van design en prestaties. Met een doel voor ogen: een eigentijdse collectie mooie, praktische en duurzame designvloeren samenstellen die voldoet aan alle verwachtingen van al onze klanten.


Geïnspireerd door hoe je leeft vandaag…

Onze troef? We ontwerpen en ontwikkelen onze designvloeren volledig zelf. Op het vlak van mode en design, bevindt België zich op de belangrijkste kruispunten van Europa – de beste plek voor nieuwe ideeën. En dat geldt ook voor vloerdesign: Belgische designers staan open voor nieuwe ontwikkelingen, pikken lokale tendensen heel snel op en hebben het vermogen om die tendensen te vertalen in een duurzaam vloeraanbod dat iedereen aanspreekt.


Mooi en realistische design is essentieel…

Onze nieuwe collectie designvloeren is mee met de trends en varieert van pure en heel uitgesproken houtdessins tot elegante en meer onderscheidende steendessins. Met een waaier aan kleuren van licht tot donker en alles daartussenin.

We hebben de eik-dessins verbeterd en voegen enkele nieuwe houtsoorten toe aan de collectie. Het tegelassortiment biedt voortaan meer opties. En we introduceren abstractere dessins om PVC stroken en tegels ook als materiaal met een eigen look naar voren te schuiven.

Voor al wie de dingen graag groots ziet, zijn er X-planken en tegels. Mensen die liever een verfijnder design willen, kunnen gaan voor een elegant visgraatpatroon. Zo is er een Moduleo Design Floor voor elke stijl en persoonlijkheid. Wij bieden een scala aan vloeroplossingen om uit te kiezen.


“Een mooie PVC designvloer voor elke stijl en persoonlijkheid”


Maar er is meer dan alleen design…

Dat is waar. Laten we vooral niet vergeten dat Moduleo ook geweldig goede functionele kwaliteiten bezitten. In samenwerking zijn nieuwe stappen gezet op het vlak van comfort, akoestiek en prestaties. Moduleo PVC vloeren voelen aangenaam zacht en warm aan, blinken uit in akoestisch comfort en hebben een betere beschermlaag waardoor ze nu nog kras- vlek en slipbestendiger zijn. Een voor een overtuigende argumenten, nietwaar?


Onze designvloeren zijn ook duurzaam…

Kiezen voor Moduleo is meteen ook een duurzame keuze maken voor de toekomst. Onze fabriek in België is uitgerust met drie windturbines en wordt gekoeld met water uit de nabijgelegen Schelde. Ook het product zelf is vriendelijk voor het milieu: Moduleo PVC vloeren bevatten tot 50% gerecycleerd materiaal van geverifieerde oorsprong en zijn volledig recycleer- baar.