De PVC Vloeren Specialist

Moduleo brengt noviteiten naar InCoDa…

Moduleo is dit jaar wederom present op de InCoDa in Gorinchem en belooft een drietal noviteiten en uitbreidingen op bestaande collecties voor te stellen aan het vakbezoek. De aandacht gaat hierbij uit naar de collecties LayRed en Moods 2.0.

Inspelend op de vraag van de Nederlandse markt naar grote formaten, breidt Moduleo zijn LayRed-collectie uit met een groot plankformaat, om precies te zijn 149 bij 21 centimeter. Evenzo van belang is dat het in eigen huis ontwikkelde ’emboss in register’ nu ook op de LayRed-collectie is toegepast, een bijzondere techniek die eerder al voor de Impress-collectie van het merk werd ontwikkeld.

Deze laatste ontwikkeling houdt in dat de sterke punten van LayRed worden gecombineerd met een reliëf dat wat Moduleo betreft indrukwekkend genoemd mag worden. “De zeer verfijnde techniek die ervoor zorgt dat de houtstructuur tastbaar aanwezig is,” zo verklaart de Vlaamse exposant uit Avelgem. “Het reliëf is volledig afgestemd op het dessin en heeft een supermatte finish. Dit zorgt voor een zeer realistisch beeld waarbij elk detail van de houtstructuur geaccentueerd wordt en er dus levensecht uitziet. Door het hyperrealistisch reliëf voel je de diepte van de groeven, lijnen en knoesten.”

Voorts wordt de creatieve Moods-collectie uitgebreid met nieuwe patronen en kleurstellingen, waarmee zich derhalve nog meer boeiende vloeren laten creëren. Moduleo bemant stand 104 op de beurs, die volgende week zondag van start gaat in de Evenementenhal.

Budel 7 september 2019