De PVC Vloeren Specialist

Forbo brengt consumentencollectie Allura…

Forbo Flooring brengt de nieuwe pvc-strokencollectie van Allura op de markt voor thuisgebruik. De reeks is voorzien van natuurgetrouwe hout- en steenlooks. Een aantal dessins is ook verkrijgbaar in loslegvariant, die de koper thuis (na advies van de woninginrichter) eenvoudig zelf kan installeren. De collectie bestaat uit vierentwintig ontwerpen in diverse formaten, zoals extra lang, extra breed of tegels. De Allura-stroken met v-groef kunnen voorts in diverse patronen worden gelegd, zoals Hongaarse punt of visgraat. Elke strook kent bovendien zijn gelijke niet en heeft een natuurlijk reliëf.

Allura is geschikt voor vloerverwarming, eenvoudig te reinigen, geluiddempend en uitgerust met een PUR-finish toplaag tegen krassen en slijtage. De ftalaatvrije collectie wordt in Nederland geproduceerd. Via de Forbo Vloerplanner op de website van de fabrikant kan de consument overigens alvast beoordelen hoe de vloer er bij hem thuis uit komt te zien.

Forbo Flooring is een wereldwijde producent van kwalitatief hoogwaardige vloeren. We leveren totaaloplossingen voor elk project en bieden u het gemak van werken met één leverancier. Onze producten dragen bij aan de gezondheid en het welzijn van mensen. Hulp nodig bij het vinden van de juiste vloer?

Budel 17 juni 2020