De PVC Vloeren Specialist

U bevindt zich in de webwinkel van Speciaalzaak: ‘Stevens De PVC Vloeren Specialist’

Wij zijn modieus, trendy en decoratief online. Wij hebben ons gespecialiseerd in PVC vloerbedekking c.q. PVC vloeren van diverse merken, zo ontstaat er een ongekende keuze aan kleuren en dessins. Onze prijzen zijn met recht ‘gunstig’ ‘goedkoop’ en ‘voordelig’ te noemen. Alles zullen wij er aan doen om u een tevreden klant van ons te laten zijn of worden. Wij wensen u veel plezier met het bekijken van onze collecties kwaliteitsvloeren, afwerkplinten, onderhoudsproducten etc.

Nu niet meer onbekend in vloerenland en dan bedoelen wij in de woningen. PVC is een soort vinyl, maar beter, sterker en zwaarder dan gewoon vinyl. De vloeren die redelijk nieuw te noemen zijn in de prive- sector komen uit de projectwereld, waar het al jaren de keuze is voor vele gebouwen waar veel mensen komen, de vloeren zijn sterk, eenvoudig in het onderhoud en hebben een lange levensduur. Deze voorwaarden legden de basis dat het nu de vloerkeuze is voor vele particuliere woningen etc. Ook de prijs is vriendelijk te noemen, zeker in verhouding tot gewoon Vinyl of een andere vergelijkbare vloer. U krijgt zoveel meer, voor weinig meer geld dat een overweging op zijn minst aan de orde moet zijn.

Er zijn veel verschillende soorten PVC vloeren. Er worden behoorlijk strenge eisen gesteld aan de ondervloer. Deze moet vlak, blijvend droog en niet indrukgevoelig zijn. Deze eisen zijn op zijn plaats, ook bij marmoleum is dit het geval. U als consument weet vaak niet wat er mogelijk is met PVC, of u kent PVC vloeren helemaal nog niet, daarom brengen wij daar graag verandering in. Wij zien graag dat u zich er via ons in verdiept, en natuurlijk beantwoorden wij graag al uw vragen omtrent onze specialiteit.

Vloerverwarming is voor deze vloeren ook geen enkel probleem, ze geleiden uitstekend. Daar waar vele vloeren een isolerende werking hebben, is de PVC vloer een prima alternatief voor bijvoorbeeld een tegelvloer of gietvloer.

PVC vloeren hebben ongekende mogelijkheden, de prijs is vriendelijk, vooral wanneer men deze afzet tegen het eenvoudige onderhoud en de lange levensduur.

Kijk zelf eens hoe mooi levensechte imitaties van kunststof kunnen zijn, en wat voor resultaten dit oplevert. Denk ook eens aan bijvoorbeeld een ‘logo’ in de vloer, specifieke patronen kunnen worden uitgesneden enz. PVC vloeren zijn niet alleen in onze ogen maar ook in die van vele mensen die u voorgingen de vloeren voor nu en in de nabije toekomst.

Vanzelfsprekend bent u na het bekijken van onze online- winkel van harte welkom in onze showroom!