• PVC VLOERBEDEKKING(EN) - DE NIEUWE TREND!
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist maken het voor u een stuk eenvoudiger en voordeliger om uw keuze te maken bij een nieuwe vloer. PVC VLOERBEDEKKING is geschikt voor iedere ruimte, makkelijk te leggen, te onderhouden en gaat erg lang mee! Onze prijzen zijn met recht 'gunstig' 'goedkoop' en voordelig te noemen.
 • DE PVC - LEGSYSTEMEN - PVC VLOEREN LEGGEN
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist zijn verdeeld in: lijmloze, zwevende PVC-vinyl vloerbedekking, ook wel click PVC genoemd. PVC Laminaat, Lip en las zwevende PVC-vinyl stroken. Losliggende-Losleg PVC-vinyl stroken, Zelfklevende PVC stroken, Kunststofvloeren, traditioneel verlijmde PVC-vinyl stroken, PVC traprenovatie en PVC trapbekleding.
 • ONZE PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  De PVC Vloeren Specialist is o.a. ster dealer van de merken: Amtico - Contesse - Forbo - Moduleo - Objectflor - Stepper - Phuno - Tajima - Tfd - Allure Locking - Vivafloors en Mflor. Luchtbevochtiger: Stadler-Form. Flux chair - vouwstoel - klapstoel. Een met zorg samengesteld assortiment met aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit zodat onze vloeren ook realistisch zijn voor al uw vloerwensen.
 • PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  PVC vloerbedekking-PVC vloerafwerking-PVC stroken vloeren-PVC Design vloeren-Losliggende-Losleg PVC stroken vloeren-PVC tegel vloeren-PVC click vloeren-PVC vinyl stroken vloeren-Zelfklevende PVC stroken vloeren-Vinyl vloeren-Vinyl stroken vloeren-Vinyl vloerbekleding-PVC vloerbekleding en Kunststof vloeren. Het is de nieuwe trend voor het gevoel van echt hout en de vele voordelen van kunststof.
   
  ONZE MERKEN PVC VLOEREN
  AANBIEDING
  Amtico Jura Grey
  Amtico Jura Grey
  69.50 62.55

  vinyl vloeren

  Kettler speelgoed kopen

  Waarom een PVC vloer

  Waarom zou u voor een vloer van PVC kiezen?

  Niet alleen bieden wij u het allermooiste in stijlvolle vloerbedekking maar onze producten hebben ook een paar uiterst praktische eigenschappen en voordelen:

  Warm en stil
  Elegant leisteen, klassiek steen en moderne houten planken staan allemaal prachtig in de moderne woning. Onze vloeren recreëren deze geliefde stijlen voor u zonder krakende vloerplanken of het probleem van koude blote voeten.

  Duurzaam en weinig onderhoud
  Onze vloerbedekking is gemaakt om de zwaarste belastingen te kunnen weerstaan, van kinder/peuterspeelzalen, ziekenhuizen, zorginstellingen tot winkels in de hoofdstraat. Dit houdt in dat uw vloer niet versplintert, afbreekt of barst ten gevolge van zware belasting. En hij ziet er, bijna moeiteloos, altijd prima uit.

  Hygiënisch en veelzijdig
  In een gezinswoning,hotel,restaurant, ziekenhuis, zorginstelling of openbare ruimte is hygiëne uiterst belangrijk. Met design PVC kunnen bacteriën en vuil zich niet in barsten verstoppen en het oppervlak veegt u gemakkelijk schoon. Niet alleen dat, maar onze stijlvolle vloerbedekking kan bijna elk probleem aan - van ongelukjes in de zaal tot paniek in de keuken.

  Realistisch
  Of het nu met de hand bewerkt hout is of natuurlijke stenen tegels, eikenhout met textuur of een terracotta effect, onze producten geven door middel van veelzijdig vinyl de look en het gevoel van de natuur perfect weer. Dit betekent dat u het effect van natuurlijke, stijlvolle vloerbedekking ziet en voelt zonder de nadelen.

  Betaalbaar
  Die begeerde, met de hand bewerkte look kan duur zijn – en toch biedt De PVC Vloeren specialist een fantastisch natuurlijk effect tegen een uitstekende prijs. U zal verrast zijn hoe betaalbaar zulke hoogwaardige producten kunnen zijn.

  Uniek
  Van leisteen tot keramiek, van eik tot dennenhout, al onze collecties hebben een met de hand bewerkt, uniek gevoel. En met een grote verscheidenheid aan producten, in combinatie met een uiteenlopende designcollectie en bordermogelijkheden, zijn er voldoende opties om uw eigen unieke, stijlvolle look te creëren.

  En nog veel meer

    - Design PVC is volledig vochtbestendig en kleurvast.
    - Licht heeft geen invloed op de textuur.
    - Onze vloeren hebben een
  dikte van 2 tot 5mm.
    - De toplaag (polymeerbeschermlaag) is binnen een uur te vervangen.
    - Er ontstaat geen statische electriciteit.
    - De vloer is brandwerend.
    - Door de lage geleiding van kou voelt de vloer warm aan.
    -
  Onze produkten hebben een garantieduur van 15 jaar.
    - De vloeren zijn onverwoestbaar maar toch zijn delen eenvoudig te vervangen.
    - Daarnaast zijn de vloeren volledig te
  recyclen en milieuvriendelijk.
    - De vloeren hebben een geluiddempende werking.
    - De vloer is niet glad.
    -
  Energie zuinig door de isolerende werking.


  Alternative content

  Alternative content

  Alternative content   
  INFORMATIE

  Online betalen
  Verzenden
  Waarom een PVC vloer
  Veel gestelde vragen
  Prijsgarantie
  Alg. voorwaarden
  Grootschoterweg 101
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495 491399
  Contact opnemen