• PVC VLOERBEDEKKING(EN) - DE NIEUWE TREND!
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist maken het voor u een stuk eenvoudiger en voordeliger om uw keuze te maken bij een nieuwe vloer. PVC VLOERBEDEKKING is geschikt voor iedere ruimte, makkelijk te leggen, te onderhouden en gaat erg lang mee! Onze prijzen zijn met recht 'gunstig' 'goedkoop' en voordelig te noemen.
 • DE PVC - LEGSYSTEMEN - PVC VLOEREN LEGGEN
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist zijn verdeeld in: lijmloze, zwevende PVC-vinyl vloerbedekking, ook wel click PVC genoemd. PVC Laminaat, Lip en las zwevende PVC-vinyl stroken. Losliggende-Losleg PVC-vinyl stroken, Zelfklevende PVC stroken, Kunststofvloeren, traditioneel verlijmde PVC-vinyl stroken, PVC traprenovatie en PVC trapbekleding.
 • ONZE PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  De PVC Vloeren Specialist is o.a. ster dealer van de merken: Amtico - Contesse - Forbo - Moduleo - Objectflor - Stepper - Phuno - Tajima - Tfd - Allure Locking - Vivafloors en Mflor. Luchtbevochtiger: Stadler-Form. Flux chair - vouwstoel - klapstoel. Een met zorg samengesteld assortiment met aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit zodat onze vloeren ook realistisch zijn voor al uw vloerwensen.
 • PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  PVC vloerbedekking-PVC vloerafwerking-PVC stroken vloeren-PVC Design vloeren-Losliggende-Losleg PVC stroken vloeren-PVC tegel vloeren-PVC click vloeren-PVC vinyl stroken vloeren-Zelfklevende PVC stroken vloeren-Vinyl vloeren-Vinyl stroken vloeren-Vinyl vloerbekleding-PVC vloerbekleding en Kunststof vloeren. Het is de nieuwe trend voor het gevoel van echt hout en de vele voordelen van kunststof.
   
  ONZE MERKEN PVC VLOEREN
  AANBIEDING
  Amtico Jura Grey
  Amtico Jura Grey
  69.50 62.55

  vinyl vloeren

  Kettler speelgoed kopen

  Voordelen PVC vloer

  Voordelen PVC vloer

  Als u overweegt een PVC vloer in huis te laten leggen, dan wilt u natuurlijk wel weten wat de voordelen van zo’n PVC vloer zijn. Uw vloer is namelijk een zeer belangrijk onderdeel van uw woning waar u jarenlang plezier aan wilt beleven.

   

  Ruime keuze

  Een van de voordelen van een PVC vloer is het feit dat u een zeer ruime keuze hebt in verschillende dessins en kleuren. Zo weet u zeker dat u een vloer uitkiest die perfect bij de rest van uw woninginrichting past. Daarnaast doet een PVC vloer warm aan en maakt hij weinig geluid als erop gelopen wordt. Voeg daar nog de goede betaalbaarheid aan toe en u zult begrijpen waarom u altijd goed zit met een PVC vloer.

  Lange levensduur en makkelijk te onderhouden

  Een ander voordeel van een PVC vloer is dat de levensduur van zo’n vloer erg lang is. Oorspronkelijk werden de vloeren ontwikkeld om in scholen, ziekenhuizen, winkels en bedrijven gebruikt te worden waardoor ze nu de zwaarste belastingen aan kunnen. Daarnaast is een PVC vloer ook heel gemakkelijk te onderhouden.

  Creëer uw eigen look

  Onze collectie PVC vloeren is zeer uitgebreid en is met de hand bewerkt waardoor ze elke keer weer een uniek gevoel weten te creëren. Zo kost het u geen enkele moeite om stijlvol voor de dag te komen met de vloer in uw woning. Bovendien is een PVC vloer perfect geschikt voor vloerverwarming.

  De voordelen van een PVC vloer op een rij:

  • geluiddempend en stil
  • voelt warm en comfortabel aan
  • sterk en duurzaam
  • voordelig in aanschaf
  • uitermate geschikt voor vloerverwarming
  • gemakkelijk in onderhoud
  • hygiënisch
  • makkelijk vervangen van eventueel beschadigde stroken
  • uiterst betaalbaar

  Overtuigd van de vele voordelen van een PVC vloer? Breng een bezoek aan onze showroom of bestel direct de PVC vloer van uw voorkeur.


  Alternative content

  Alternative content

  Alternative content   
  INFORMATIE

  Online betalen
  Verzenden
  Waarom een PVC vloer
  Veel gestelde vragen
  Prijsgarantie
  Alg. voorwaarden
  Grootschoterweg 101
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495 491399
  Contact opnemen