• PVC VLOERBEDEKKING(EN) - DE NIEUWE TREND!
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist maken het voor u een stuk eenvoudiger en voordeliger om uw keuze te maken bij een nieuwe vloer. PVC VLOERBEDEKKING is geschikt voor iedere ruimte, makkelijk te leggen, te onderhouden en gaat erg lang mee! Onze prijzen zijn met recht 'gunstig' 'goedkoop' en voordelig te noemen.
 • DE PVC - LEGSYSTEMEN - PVC VLOEREN LEGGEN
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist zijn verdeeld in: lijmloze, zwevende PVC-vinyl vloerbedekking, ook wel click PVC genoemd. PVC Laminaat, Lip en las zwevende PVC-vinyl stroken. Losliggende-Losleg PVC-vinyl stroken, Zelfklevende PVC stroken, Kunststofvloeren, traditioneel verlijmde PVC-vinyl stroken, PVC traprenovatie en PVC trapbekleding.
 • ONZE PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  De PVC Vloeren Specialist is o.a. ster dealer van de merken: Amtico - Contesse - Forbo - Moduleo - Objectflor - Stepper - Phuno - Tajima - Tfd - Allure Locking - Vivafloors en Mflor. Luchtbevochtiger: Stadler-Form. Flux chair - vouwstoel - klapstoel. Een met zorg samengesteld assortiment met aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit zodat onze vloeren ook realistisch zijn voor al uw vloerwensen.
 • PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  PVC vloerbedekking-PVC vloerafwerking-PVC stroken vloeren-PVC Design vloeren-Losliggende-Losleg PVC stroken vloeren-PVC tegel vloeren-PVC click vloeren-PVC vinyl stroken vloeren-Zelfklevende PVC stroken vloeren-Vinyl vloeren-Vinyl stroken vloeren-Vinyl vloerbekleding-PVC vloerbekleding en Kunststof vloeren. Het is de nieuwe trend voor het gevoel van echt hout en de vele voordelen van kunststof.
   
  ONZE MERKEN PVC VLOEREN
  AANBIEDING
  Amtico Jura Grey
  Amtico Jura Grey
  69.50 62.55

  vinyl vloeren

  Kettler speelgoed kopen

  VLOERTEGELS

  Vloertegels of een PVC vloer?

  Zoekt u een vloer voor in een grote ruimte die mooi en stijlvol oogt? Eentje die er niet zo eenvoudig uitziet als betaalbare tegels? En wilt u hem ook graag zelf kunnen leggen? Dan kunt u het beste kiezen voor een PVC vloer. Op deze pagina kunt u snel zien wat de verschillen zijn tussen tegels en een PVC vloer. En wat blijkt? Een PVC vloer komt het beste uit deze vergelijking! Vergelijk zelf maar…

  Onderhoudsvriendelijk:

  Zowel tegels als een PVC vloer scoren vier sterren op dit punt en zijn dus beiden goed te onderhouden.

  Een PVC vloer: reinigt u met een stofzuiger en dweil. Alle vloeren zijn vochtbestendig, dus kan het geen kwaad als ze nat worden. Bovendien is een PVC vloer niet poreus. Vloeistoffen trekken dus niet zomaar in de vloeren.

  Vloertegels: Ook tegels kunt u onderhouden met een stofzuiger en dweil. Veel vocht is ook geen punt, want tegels zijn vochtbestendig en niet poreus.

  Vloerverwarming:

  Een PVC vloer is zeer geschikt voor toepassing in combinatie met vloerverwarming. Tegels zijn hiervoor ook geschikt, maar hebben een minder goede geleiding van de warmte.

  Een PVC vloer: De vloeren hebben een erg goede warmtegeleiding. Ze zijn daardoor geschikt voor toepassing in combinatie met vloerverwarming. De vloerverwarming is zelfs als hoofdverwarming bruikbaar. Omdat een PVC vloer de warmte dus goed doorlaat zorgt dit voor lagere energiekosten.

  Vloertegels: Tegels kunt u leggen op een vloer met vloerverwarming, maar ze geleiden de warmte wel minder. En dus dient u harder te stoken om het warm te krijgen. En dat kost munten...

  Vochtbestendig:

  Zowel een PVC vloer als tegels kunnen goed tegen vocht. Geen probleem dus om te dweilen of per ongeluk wat water te knoeien.

  Een PVC vloer: is geen natuurlijk product. Daarom zet het niet uit en krimpt het niet. Het is dus vochtbestendig.

  Vloertegels: Tegels kunnen – net als PVC vloeren – prima tegen vocht.

  Duurzaamheid:

  Zowel een PVC vloer als tegels zijn zeer duurzaam. Bij tegels hangt de duurzaamheid overigens wel van een aantal factoren af.

  Een PVC vloer: Alle vloeren zijn voorzien van een extra PU-beschermlaag. Dit betekent dat de vloeren extra duurzaam zijn.

  Vloertegels: Tegels zijn zeer duurzaam. Deze eigenschap is wel afhankelijk van enkele factoren die terug te zien zijn in de prijs. Denk hierbij aan geglazuurde of niet-geglazuurde tegels.

  Hygiënisch:

  PVC vloeren en tegels zijn beiden zeker hygiënisch. Bij tegelvloeren is het echter wel afhankelijk van de eventuele extra behandeling, hoe hygiënisch ze zijn.

  Een PVC vloer: Dankzij de anti-bacteriële behandeling zijn de vloeren zeer hygiënisch. Ook zijn ze gemakkelijk te reinigen zodat vuil nauwelijks kans krijgt.

  Vloertegels: Ook een tegelvloer is hygiënisch. De mate is wel afhankelijk van de eventuele extra hygiëne-behandeling.

  Contactgeluidenreductie:

  Een PVC vloer maakt minder geluid dan tegels, die zijn namelijk harder en klinken dus ook harder.

  Een PVC vloer: Wij garanderen u zeer weinig contactgeluiden. Doordat een PVC vloer direct op de ondergrond verlijmd is, ontstaat er namelijk geen akoestiek.

  Vloertegels: Ook tussen tegels en de ondervloer zit geen holle ruimte, en ontstaat dus geen klankkasteffect. Tegels zijn wel harder dan een PVC vloer en maken daardoor dus wel meer geluid.

  Kleurvastheid:

  De kleurvastheid van een PVC vloer staat altijd vast. Die van tegels varieert sterk met de types steen.

  Een PVC vloer: De vloeren zijn enorm kleurvast. Op een schaal van 0 tot 8 scoren deze vloeren namelijk een 6 of hoger, en dat is zeer goed.

  Vloertegels: De kleurvastheid van tegels is ook goed over het algemeen, maar dat hangt wel af van het type steen.

  Prijs:

  Een PVC vloer heeft een voordelige vaste prijs. De prijzen van tegels variëren sterk.

  Een PVC vloer: Alle vloeren van De PVC Vloeren Specialist zijn op dit moment in de aanbieding. U vindt ze nu voor € 19,95 per m². Deze prijzen zijn in onze winkel hetzelfde.

  Vloertegels:De prijzen van tegels variëren sterk. Van goedkoop tot duur, en zelfs tot heel duur. De prijs is afhankelijk van de kwaliteit.


  Alternative content

  Alternative content

  Alternative content   
  INFORMATIE

  Online betalen
  Verzenden
  Waarom een PVC vloer
  Veel gestelde vragen
  Prijsgarantie
  Alg. voorwaarden
  Grootschoterweg 101
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495 491399
  Contact opnemen