• PVC VLOERBEDEKKING(EN) - DE NIEUWE TREND!
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist maken het voor u een stuk eenvoudiger en voordeliger om uw keuze te maken bij een nieuwe vloer. PVC VLOERBEDEKKING is geschikt voor iedere ruimte, makkelijk te leggen, te onderhouden en gaat erg lang mee! Onze prijzen zijn met recht 'gunstig' 'goedkoop' en voordelig te noemen.
 • DE PVC - LEGSYSTEMEN - PVC VLOEREN LEGGEN
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist zijn verdeeld in: lijmloze, zwevende PVC-vinyl vloerbedekking, ook wel click PVC genoemd. PVC Laminaat, Lip en las zwevende PVC-vinyl stroken. Losliggende-Losleg PVC-vinyl stroken, Zelfklevende PVC stroken, Kunststofvloeren, traditioneel verlijmde PVC-vinyl stroken, PVC traprenovatie en PVC trapbekleding.
 • ONZE PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  De PVC Vloeren Specialist is o.a. ster dealer van de merken: Amtico - Contesse - Forbo - Moduleo - Objectflor - Stepper - Phuno - Tajima - Tfd - Allure Locking - Vivafloors en Mflor. Luchtbevochtiger: Stadler-Form. Flux chair - vouwstoel - klapstoel. Een met zorg samengesteld assortiment met aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit zodat onze vloeren ook realistisch zijn voor al uw vloerwensen.
 • PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  PVC vloerbedekking-PVC vloerafwerking-PVC stroken vloeren-PVC Design vloeren-Losliggende-Losleg PVC stroken vloeren-PVC tegel vloeren-PVC click vloeren-PVC vinyl stroken vloeren-Zelfklevende PVC stroken vloeren-Vinyl vloeren-Vinyl stroken vloeren-Vinyl vloerbekleding-PVC vloerbekleding en Kunststof vloeren. Het is de nieuwe trend voor het gevoel van echt hout en de vele voordelen van kunststof.
   
  ONZE MERKEN PVC VLOEREN
  AANBIEDING
  Amtico Jura Grey
  Amtico Jura Grey
  69.50 62.55

  vinyl vloeren

  Kettler speelgoed kopen

  VINYLVLOER

  Vinylvloer of een PVC vloer?

  Vindt u een vloer van vinyl mooi, maar zoekt u juist een vloer die zeer eenvoudig te leggen is? Eentje die ook meer kleurvast is dan vinyl? En eentje die jaren lang meegaat? Kijk dan eens naar de verschillen tussen vinyl en een PVC vloer. Op deze pagina vindt u een vergelijking tussen de kenmerken van deze twee vloeren.

  Onderhoudsvriendelijk:

  Een PVC vloer en vinyl kunt u allebei even goed onderhouden.

  Een PVC vloer: De vloeren maakt u schoon met een stofzuiger en dweil. Alle vloeren zijn vochtbestendig, dus is het niet erg als ze nat worden. Bovendien zijn PVC vloeren niet poreus. Vloeistoffen trekken dus niet in de vloeren.

  Vinylvloer: De eigenschappen van vinyl zijn hetzelfde als die van PVC vloeren op dit gebied.

  Vloerverwarming:

  U kunt zowel een PVC vloer als vinyl combineren met een vloerverwarming.

  Een PVC vloer: De vloeren hebben een uitstekende warmtegeleiding. Ze zijn dus geschikt voor toepassing in combinatie met vloerverwarming. De vloerverwarming is zelfs als hoofdverwarming bruikbaar. Omdat een PVC vloer de warmte goed doorlaat, zorgt dit ook nog eens voor lagere energiekosten.

  Vinylvloer: In principe is vinyl ook geschikt voor vloerverwarming, maar dit hangt af van de dikte. Hoe dikker het materiaal is, hoe minder goed de doorlating is. Het is wanneer u vloerverwarming als hoofdverwarming wilt gebruiken, dan wel aan te raden om vinyl te verlijmen.

  Vochtbestendig:

  Een PVC vloer en vinyl zijn beiden vochtbestendig.

  Een PVC vloer: is geen natuurlijk product. Zodoende zet het niet uit en krimpt het niet. Het is vochtbestendig.

  Vinylvloer: Ook vinyl is geen natuurlijk product en krimpt niet of zet dus niet uit. Het is dus ook vochtbestendig.

  Duurzaamheid:

  De duurzaamheid van een PVC vloer is altijd een feit. De duurzaamheid van vinyl hangt af van de kwaliteit van het materiaal.

  Een PVC vloer: Alle vloeren zijn voorzien van een extra PU-beschermlaag. Dit betekent dat de vloeren extra duurzaam zijn.

  Vinylvloer: De duurzaamheid van vinyl hangt af van de kwaliteit. Dit heeft te maken met de dikte van de toplaag en het type beschermlaag. Goedkoop vinyl lijkt vaak erg aantrekkelijk, maar de tijd die u ervan geniet, is dan jammer genoeg vaak beperkt.

  Hygiënisch:

  Een PVC vloer heeft een anti-bacteriële behandeling en is daardoor zeer hygiënisch. Vinyl is ook goed schoon te houden.

  Een PVC vloer: Dankzij de anti-bacteriële behandeling zijn de vloeren erg hygiënisch. Ook zijn ze gemakkelijk te reinigen zodat vuiligheid geen kans krijgt.

  Vinylvloer: Dit product is ook gemakkelijk en snel te reinigen vanwege de gladde oppervlakte. Vinyl heeft zelfs geen naden.

  Contactgeluidenreductie:

  Een PVC vloer en vinyl legt u beiden gelijk op de ondervloer. Daardoor zijn deze vloeren allebei geluidsreducerend. Vinyl dient dan wel verlijmd te zijn.

  Een PVC vloer: Doordat een PVC vloer direct op de ondergrond verlijmd is, ontstaat er geen akoestiek. Dat betekent rust in huis.

  Vinylvloer: Vinyl veroorzaakt ook weinig contactgeluiden, mits het is verlijmd. Wanneer vinyl niet verlijmd is kan het juist weer meer geluid veroorzaken.

  Kleurvastheid:

  Een PVC vloer is zeer kleurvast. Bij vinyl is dit kwaliteitsafhankelijk.

  Een PVC vloer: Uit testen bleek dat een PVC vloer zeer kleurvast is. Op een schaal van 0 tot 8 scoort een PVC vloer namelijk een zes of hoger, en dat is een uitstekende score.

  Vinylvloer: De kleurvastheid van vinyl varieert sterk, afhankelijk van de kwaliteit.

  Prijs:

  Een PVC vloer heeft een gunstige prijs. De prijzen van vinyl lopen sterk uiteen.

  Een PVC vloer: Alle vloeren van De PVC Vloeren Specialist zijn op dit moment in de aanbieding. U vindt ze nu vanaf € 19,95 per m². Deze prijzen zijn in onze winkel hetzelfde.

  Vinylvloer: De prijzen van vinyl hangen af van de kwaliteit en variëren dus sterk in diverse winkels.


  Alternative content

  Alternative content

  Alternative content   
  INFORMATIE

  Online betalen
  Verzenden
  Waarom een PVC vloer
  Veel gestelde vragen
  Prijsgarantie
  Alg. voorwaarden
  Grootschoterweg 101
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495 491399
  Contact opnemen