• PVC VLOERBEDEKKING(EN) - DE NIEUWE TREND!
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist maken het voor u een stuk eenvoudiger en voordeliger om uw keuze te maken bij een nieuwe vloer. PVC VLOERBEDEKKING is geschikt voor iedere ruimte, makkelijk te leggen, te onderhouden en gaat erg lang mee! Onze prijzen zijn met recht 'gunstig' 'goedkoop' en voordelig te noemen.
 • DE PVC - LEGSYSTEMEN - PVC VLOEREN LEGGEN
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist zijn verdeeld in: lijmloze, zwevende PVC-vinyl vloerbedekking, ook wel click PVC genoemd. PVC Laminaat, Lip en las zwevende PVC-vinyl stroken. Losliggende-Losleg PVC-vinyl stroken, Zelfklevende PVC stroken, Kunststofvloeren, traditioneel verlijmde PVC-vinyl stroken, PVC traprenovatie en PVC trapbekleding.
 • ONZE PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  De PVC Vloeren Specialist is o.a. ster dealer van de merken: Amtico - Contesse - Forbo - Moduleo - Objectflor - Stepper - Phuno - Tajima - Tfd - Allure Locking - Vivafloors en Mflor. Luchtbevochtiger: Stadler-Form. Flux chair - vouwstoel - klapstoel. Een met zorg samengesteld assortiment met aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit zodat onze vloeren ook realistisch zijn voor al uw vloerwensen.
 • PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  PVC vloerbedekking-PVC vloerafwerking-PVC stroken vloeren-PVC Design vloeren-Losliggende-Losleg PVC stroken vloeren-PVC tegel vloeren-PVC click vloeren-PVC vinyl stroken vloeren-Zelfklevende PVC stroken vloeren-Vinyl vloeren-Vinyl stroken vloeren-Vinyl vloerbekleding-PVC vloerbekleding en Kunststof vloeren. Het is de nieuwe trend voor het gevoel van echt hout en de vele voordelen van kunststof.
   
  ONZE MERKEN PVC VLOEREN
  AANBIEDING
  Amtico Jura Grey
  Amtico Jura Grey
  69.50 62.55

  vinyl vloeren

  Kettler speelgoed kopen

  STEVENS PROJECTADVIES

  "Wij vertalen uw identiteit naar een stijlvol resultaat"

  Wat u van Stevens Projectadvies kunt verwachten is een uitgebalanceerde inrichting passend bij uw bedrijf en uw budget. Wij leveren en plaatsen zowel harde als zachte vloerafwerkingen, gordijnen en/of zonweringen. Tevens leveren en plaatsen wij interieurdecoraties en levensechte kunstplanten in alle soorten en maten naar uw persoonlijke wensen.

  stevero5.jpeg

  Wij verzorgen het gehele traject van advies tot en met de oplevering en de nazorg. Onze kracht is dat wij redeneren vanuit uw behoefte en het gehele traject in eigen beheer realiseren. Uw voordeel is dat u maar een aanspreekpunt heeft.

  Onze Visie

  Iedere onderneming of instelling heeft zijn eigen identiteit, zijn gezicht naar buiten wat hem of haar herkenbaar maakt voor zijn of haar klanten en andere contacten. Een interieur hoort deze identiteit te versterken en is daarom een waardevol instrument. Ook heeft een interieur een grote invloed op de mensen die er in werken. Een goed interieur ondersteunt en stimuleert uw medewerkers.

  Maatwerk

  Wij starten altijd met een persoonlijk gesprek om uw wensen en verwachtingen in zake de inrichting van uw pand in kaart te brengen. Op basis hiervan maken wij een conceptontwerp en een vrijblijvende offerte op maat.

  Afspraken

  Gemaakte afspraken zijn voor ons een rotsvast gegeven. Het fundament voor een goede samenwerking voor nu en in de toekomst.

  stevero6.jpeg

  Onze kenmerken

  De belangrijkste kenmerken van Stevens Projectadvies zijn een persoonlijke aanpak, betrouwbaarheid en topkwaliteit.

  Contact opnemen

  Is u visie hetzelfde als onze bovenstaande aandachtspunten, en bent u toe aan een nieuwe vloer of interieur, of het vragen van advies neem dan contact met ons op.

  Tel: 0495 491399


  Alternative content

  Alternative content

  Alternative content   
  INFORMATIE

  Online betalen
  Verzenden
  Waarom een PVC vloer
  Veel gestelde vragen
  Prijsgarantie
  Alg. voorwaarden
  Grootschoterweg 101
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495 491399
  Contact opnemen