• PVC VLOERBEDEKKING(EN) - DE NIEUWE TREND!
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist maken het voor u een stuk eenvoudiger en voordeliger om uw keuze te maken bij een nieuwe vloer. PVC VLOERBEDEKKING is geschikt voor iedere ruimte, makkelijk te leggen, te onderhouden en gaat erg lang mee! Onze prijzen zijn met recht 'gunstig' 'goedkoop' en voordelig te noemen.
 • DE PVC - LEGSYSTEMEN - PVC VLOEREN LEGGEN
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist zijn verdeeld in: lijmloze, zwevende PVC-vinyl vloerbedekking, ook wel click PVC genoemd. PVC Laminaat, Lip en las zwevende PVC-vinyl stroken. Losliggende-Losleg PVC-vinyl stroken, Zelfklevende PVC stroken, Kunststofvloeren, traditioneel verlijmde PVC-vinyl stroken, PVC traprenovatie en PVC trapbekleding.
 • ONZE PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  De PVC Vloeren Specialist is o.a. ster dealer van de merken: Amtico - Contesse - Forbo - Moduleo - Objectflor - Stepper - Phuno - Tajima - Tfd - Allure Locking - Vivafloors en Mflor. Luchtbevochtiger: Stadler-Form. Flux chair - vouwstoel - klapstoel. Een met zorg samengesteld assortiment met aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit zodat onze vloeren ook realistisch zijn voor al uw vloerwensen.
 • PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  PVC vloerbedekking-PVC vloerafwerking-PVC stroken vloeren-PVC Design vloeren-Losliggende-Losleg PVC stroken vloeren-PVC tegel vloeren-PVC click vloeren-PVC vinyl stroken vloeren-Zelfklevende PVC stroken vloeren-Vinyl vloeren-Vinyl stroken vloeren-Vinyl vloerbekleding-PVC vloerbekleding en Kunststof vloeren. Het is de nieuwe trend voor het gevoel van echt hout en de vele voordelen van kunststof.
   
  ONZE MERKEN PVC VLOEREN
  AANBIEDING
  Amtico Jura Grey
  Amtico Jura Grey
  69.50 62.55

  vinyl vloeren

  Kettler speelgoed kopen

  Fitness

  Fitness vloeren moeten tegen een stootje kunnen, ze moeten bestand zijn tegen het gewicht van apparatuur, de beweging van cardiomachines en het vallen van losse accessoires.

  De fitnessruimte moet zo ingericht zijn dat u zonder problemen regelmatig de opstelling kunt veranderen en apparatuur kunt toevoegen of omruilen, daarom is het raadzaam om terughoudend te zijn met het laten aanbrengen van motieven in de vloer zoals bijvoorbeeld looproutes in een andere kleur, of het cardiogedeelte in een ander materiaal. We raden het gebruik van motieven niet af, we adviseren u alleen de lay out van de vloer zeer goed te "plannen".

  Afgezien van een doordachte lay out moet er sprake zijn van schoonmaakgemak en wat misschien wel het belangrijkste is de vloer moet een hoogwaardige sportieve uitstraling hebben zodat de juiste sfeer ontstaat en de sporter zich gedurende lange tijd thuis voelt in uw centrum, zonder dat u daar een extra inspanning voor hoeft te leveren.

  Omdat de vloer waarschijnlijk de interieurcomponent is die gedurende de langste tijd in gebruik zal blijven is uiteraard ook de levenduur van de vloer een bepalende factor.

  Bekijk voor de vloer van uw keuze onze collecties PVC vloeren.  Alternative content

  Alternative content

  Alternative content   
  INFORMATIE

  Online betalen
  Verzenden
  Waarom een PVC vloer
  Veel gestelde vragen
  Prijsgarantie
  Alg. voorwaarden
  Grootschoterweg 101
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495 491399
  Contact opnemen