• PVC VLOERBEDEKKING(EN) - DE NIEUWE TREND!
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist maken het voor u een stuk eenvoudiger en voordeliger om uw keuze te maken bij een nieuwe vloer. PVC VLOERBEDEKKING is geschikt voor iedere ruimte, makkelijk te leggen, te onderhouden en gaat erg lang mee! Onze prijzen zijn met recht 'gunstig' 'goedkoop' en voordelig te noemen.
 • DE PVC - LEGSYSTEMEN - PVC VLOEREN LEGGEN
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist zijn verdeeld in: lijmloze, zwevende PVC-vinyl vloerbedekking, ook wel click PVC genoemd. PVC Laminaat, Lip en las zwevende PVC-vinyl stroken. Losliggende-Losleg PVC-vinyl stroken, Zelfklevende PVC stroken, Kunststofvloeren, traditioneel verlijmde PVC-vinyl stroken, PVC traprenovatie en PVC trapbekleding.
 • ONZE PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  De PVC Vloeren Specialist is o.a. ster dealer van de merken: Amtico - Contesse - Forbo - Moduleo - Objectflor - Stepper - Phuno - Tajima - Tfd - Allure Locking - Vivafloors en Mflor. Luchtbevochtiger: Stadler-Form. Flux chair - vouwstoel - klapstoel. Een met zorg samengesteld assortiment met aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit zodat onze vloeren ook realistisch zijn voor al uw vloerwensen.
 • PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  PVC vloerbedekking-PVC vloerafwerking-PVC stroken vloeren-PVC Design vloeren-Losliggende-Losleg PVC stroken vloeren-PVC tegel vloeren-PVC click vloeren-PVC vinyl stroken vloeren-Zelfklevende PVC stroken vloeren-Vinyl vloeren-Vinyl stroken vloeren-Vinyl vloerbekleding-PVC vloerbekleding en Kunststof vloeren. Het is de nieuwe trend voor het gevoel van echt hout en de vele voordelen van kunststof.
   
  ONZE MERKEN PVC VLOEREN
  AANBIEDING
  Amtico Jura Grey
  Amtico Jura Grey
  69.50 62.55

  vinyl vloeren

  Kettler speelgoed kopen

  Aerobic

  Aerobicvloeren zijn intensief gebruikte sportvloeren met demping en moeten, voor jong en oud, voldoen aan eisen van comfort, veiligheid en uitstraling. Een goede aerobicvloer voorkomt blessures aan heupen, knieën en achillespezen.

  De vloeren moeten een multifunctioneel karakter hebben zodat verschillende soorten lessen op dezelfde vloer kunnen worden gegeven en de vloer moet bestand zijn tegen het gebruik van de accessoires ( Steps, Halters etc.) die in deze lessen worden gebruikt.

  De vloer moet een duurzaam karakter hebben, het dempingspakket moet door de jaren heen vitaal blijven en op een zelfde niveau blijven functioneren. Er mogen geen scheuren en naden ontstaan wat het schoonmaken bemoeilijkt en er mogen geen deuken in komen of stukken uitbreken.

  Uiteraard kunnen wij u informeren over het programma van eisen dat aan deze vloeren wordt gesteld, u moet hierbij bijvoorbeeld ook denken aan het voorkomen van overlast (marcheereffect) in de rest van uw sportcentrum.

  Een goede aerobicvloer zorgt voor een optimale sportbeleving waardoor een sporter langer dezelfde lessen blijft volgen en dus langer klant blijft.

  Bekijk voor de vloer van uw keuze onze collecties PVC vloeren.  Alternative content

  Alternative content

  Alternative content   
  INFORMATIE

  Online betalen
  Verzenden
  Waarom een PVC vloer
  Veel gestelde vragen
  Prijsgarantie
  Alg. voorwaarden
  Grootschoterweg 101
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495 491399
  Contact opnemen