• PVC VLOERBEDEKKING(EN) - DE NIEUWE TREND!
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist maken het voor u een stuk eenvoudiger en voordeliger om uw keuze te maken bij een nieuwe vloer. PVC VLOERBEDEKKING is geschikt voor iedere ruimte, makkelijk te leggen, te onderhouden en gaat erg lang mee! Onze prijzen zijn met recht 'gunstig' 'goedkoop' en voordelig te noemen.
 • DE PVC - LEGSYSTEMEN - PVC VLOEREN LEGGEN
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist zijn verdeeld in: lijmloze, zwevende PVC-vinyl vloerbedekking, ook wel click PVC genoemd. PVC Laminaat, Lip en las zwevende PVC-vinyl stroken. Losliggende-Losleg PVC-vinyl stroken, Zelfklevende PVC stroken, Kunststofvloeren, traditioneel verlijmde PVC-vinyl stroken, PVC traprenovatie en PVC trapbekleding.
 • ONZE PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  De PVC Vloeren Specialist is o.a. ster dealer van de merken: Amtico - Contesse - Forbo - Moduleo - Objectflor - Stepper - Phuno - Tajima - Tfd - Allure Locking - Vivafloors en Mflor. Luchtbevochtiger: Stadler-Form. Flux chair - vouwstoel - klapstoel. Een met zorg samengesteld assortiment met aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit zodat onze vloeren ook realistisch zijn voor al uw vloerwensen.
 • PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  PVC vloerbedekking-PVC vloerafwerking-PVC stroken vloeren-PVC Design vloeren-Losliggende-Losleg PVC stroken vloeren-PVC tegel vloeren-PVC click vloeren-PVC vinyl stroken vloeren-Zelfklevende PVC stroken vloeren-Vinyl vloeren-Vinyl stroken vloeren-Vinyl vloerbekleding-PVC vloerbekleding en Kunststof vloeren. Het is de nieuwe trend voor het gevoel van echt hout en de vele voordelen van kunststof.
   
  ONZE MERKEN PVC VLOEREN
  AANBIEDING
  Amtico Jura Grey
  Amtico Jura Grey
  69.50 62.55

  vinyl vloeren

  Kettler speelgoed kopen

  QUICKSTEP LIVYN

  Quick Step LIVYN - Nieuw - Quick Step LIVYN - Nieuw

  KLIKKEN:

  De Quick Step Livyn vloeren kun je overal in een handomdraai plaatsen dankzij het gepatenteerde Uniclic systeem. Met deze handige tand-groefverbinding leg je de vloerstroken in een klik, zonder lijm of andere benodigdheden.

  De grote kracht van het Uniclic systeem schuilt enerzijds in de horizontale en verticale vergrendeling zodat hoogteverschillen nooit kunnen voorkomen. Anderzijds zorgt dit ingenieuze en solide kliksysteem ervoor dat je de panelen niet alleen kunt wentelen en klikken maar ook horizontaal kunt invoegen bij moeilijk te bereiken plaatsen.

  Essential Click V4 collectie (ESC)

  Afmetingen van de panelen: 1386mm x 178mm - Dikte: 4mm toplaag 0.3mm - Pakinhoud: 2.22m² (13 stroken)

  LIJMEN:

  Indien je de traditionele methode verkiest, (in combinatie met vloerverwarming) dan kan dit natuurlijk ook. Daarbij zijn geen uitzettingsvoegen en dus geen plinten noodzakelijk.

  Essential collectie (ESS)

  Afmetingen: 1393mm x 185mm - Dikte 2mm toplaag 0.3mm - Pakinhoud: 3.87m² (15 stroken)

  Essential V4 collectie (ESV)

  Afmetingen: 1393mm  x  185mm - Dikte 2mm toplaag 0.3mm - V-groef - Pakinhoud 3.87m² (15 stroken)

  PROFESSIONEEL GEBRUIK:

  Voor professionele ruimtes (bv. winkel-, praktijk- of kantoorruimtes), waar letterlijk veel mensen over de vloer komen, is er Essential Pro met een extra dikke slijtlaag.

  Essential Pro collectie (ESP)

  Afmetingen: 1393mm x 185mm - Dikte: 2.5mm toplaag 0.7mm - Pakinhoud: 3.35m² (13 stroken)

  quick_step_506

  Bezoek onze showroom waarbij u het juiste beeld krijgt bij deze primeur van Quick Step als het gaat om PVC vloeren.


  Alternative content

  Alternative content

  Alternative content   
  INFORMATIE

  Online betalen
  Verzenden
  Waarom een PVC vloer
  Veel gestelde vragen
  Prijsgarantie
  Alg. voorwaarden
  Grootschoterweg 101
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495 491399
  Contact opnemen