• PVC VLOERBEDEKKING(EN) - DE NIEUWE TREND!
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist maken het voor u een stuk eenvoudiger en voordeliger om uw keuze te maken bij een nieuwe vloer. PVC VLOERBEDEKKING is geschikt voor iedere ruimte, makkelijk te leggen, te onderhouden en gaat erg lang mee! Onze prijzen zijn met recht 'gunstig' 'goedkoop' en voordelig te noemen.
 • DE PVC - LEGSYSTEMEN - PVC VLOEREN LEGGEN
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist zijn verdeeld in: lijmloze, zwevende PVC-vinyl vloerbedekking, ook wel click PVC genoemd. PVC Laminaat, Lip en las zwevende PVC-vinyl stroken. Losliggende-Losleg PVC-vinyl stroken, Zelfklevende PVC stroken, Kunststofvloeren, traditioneel verlijmde PVC-vinyl stroken, PVC traprenovatie en PVC trapbekleding.
 • ONZE PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  De PVC Vloeren Specialist is o.a. ster dealer van de merken: Amtico - Contesse - Forbo - Moduleo - Objectflor - Stepper - Phuno - Tajima - Tfd - Allure Locking - Vivafloors en Mflor. Luchtbevochtiger: Stadler-Form. Flux chair - vouwstoel - klapstoel. Een met zorg samengesteld assortiment met aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit zodat onze vloeren ook realistisch zijn voor al uw vloerwensen.
 • PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  PVC vloerbedekking-PVC vloerafwerking-PVC stroken vloeren-PVC Design vloeren-Losliggende-Losleg PVC stroken vloeren-PVC tegel vloeren-PVC click vloeren-PVC vinyl stroken vloeren-Zelfklevende PVC stroken vloeren-Vinyl vloeren-Vinyl stroken vloeren-Vinyl vloerbekleding-PVC vloerbekleding en Kunststof vloeren. Het is de nieuwe trend voor het gevoel van echt hout en de vele voordelen van kunststof.
   
  ONZE MERKEN PVC VLOEREN
  AANBIEDING
  Amtico Jura Grey
  Amtico Jura Grey
  69.50 62.55

  vinyl vloeren

  Kettler speelgoed kopen

  PVC vloer en vloerverwarming

  PVC vloer en vloerverwarming

  De meeste vloeren werken vaak sterk isolerend waardoor ze minder geschikt zijn voor vloerverwarming. Bij een PVC vloer is vloerverwarming juist de perfecte keuze. Een vloer van PVC neemt namelijk snel de temperatuur van de vloerverwarming aan en geleidt de warmte daarnaast ook optimaal. De vloer voelt snel warm aan en u verspilt stukken minder energie.

   

  PVC vloer: vloerverwarming als hoofdverwarming

  Het rendement bij een PVC vloer met vloerverwarming is zeer hoog, waardoor het prima als hoofdverwarming te gebruiken is. PVC vloeren bestaan uit een dunne kunststof laag waardoor ze relatief weinig warmte tegenhouden. Hierdoor is het niet nodig om gebruik te maken van andere warmtebronnen zoals radiatoren. Er komt minder stof in huis en het onderhoud van uw PVC vloer wordt zo nóg eenvoudiger.

  Vloerverwarming PVC vloer: verschillende systemen

  Er bestaan verschillende systemen om onder uw PVC vloer vloerverwarming aan te leggen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor infrezen in de al bestaande (betonnen) dekvloer. Dit is makkelijk te realiseren, de dekvloer hoeft er niet uit en er is geen extra opbouwhoogte nodig. Als er geen dekvloer aanwezig is worden de vloerverwarmingsbuizen aan gegalvaniseerde draadstaalmatten gebonden. Als er voldoende hoogte beschikbaar is en de ondervloer geheel glad is, is een noppenplaatsysteem een geschikte methode. Hierbij worden de vloerverwarmingsbuizen in de noppenplaat gedrukt. Heeft u een houten balkenlaag met houten vloerdelen, dan is vloerverwarming voor uw PVC vloer mogelijk met een droog systeem. Op de houten vloerdelen worden dan de noppenplaten gemonteerd en de slangen worden op de platen ingedrukt. Daarbovenop komen droogsysteemplaten die onderling met een speciale lijm en schroeven worden vastgemaakt. Een geperforeerde schuimlaag wordt op de systeemplaat geplaatst waarna de vloer kan worden gelegd.

  Wilt u ook profiteren van de voordelen van een PVC vloer en vloerverwarming? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw situatie.


  Alternative content

  Alternative content

  Alternative content   
  INFORMATIE

  Online betalen
  Verzenden
  Waarom een PVC vloer
  Veel gestelde vragen
  Prijsgarantie
  Alg. voorwaarden
  Grootschoterweg 101
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495 491399
  Contact opnemen