• PVC VLOERBEDEKKING(EN) - DE NIEUWE TREND!
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist maken het voor u een stuk eenvoudiger en voordeliger om uw keuze te maken bij een nieuwe vloer. PVC VLOERBEDEKKING is geschikt voor iedere ruimte, makkelijk te leggen, te onderhouden en gaat erg lang mee! Onze prijzen zijn met recht 'gunstig' 'goedkoop' en voordelig te noemen.
 • DE PVC - LEGSYSTEMEN - PVC VLOEREN LEGGEN
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist zijn verdeeld in: lijmloze, zwevende PVC-vinyl vloerbedekking, ook wel click PVC genoemd. PVC Laminaat, Lip en las zwevende PVC-vinyl stroken. Losliggende-Losleg PVC-vinyl stroken, Zelfklevende PVC stroken, Kunststofvloeren, traditioneel verlijmde PVC-vinyl stroken, PVC traprenovatie en PVC trapbekleding.
 • ONZE PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  De PVC Vloeren Specialist is o.a. ster dealer van de merken: Amtico - Contesse - Forbo - Moduleo - Objectflor - Stepper - Phuno - Tajima - Tfd - Allure Locking - Vivafloors en Mflor. Luchtbevochtiger: Stadler-Form. Flux chair - vouwstoel - klapstoel. Een met zorg samengesteld assortiment met aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit zodat onze vloeren ook realistisch zijn voor al uw vloerwensen.
 • PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  PVC vloerbedekking-PVC vloerafwerking-PVC stroken vloeren-PVC Design vloeren-Losliggende-Losleg PVC stroken vloeren-PVC tegel vloeren-PVC click vloeren-PVC vinyl stroken vloeren-Zelfklevende PVC stroken vloeren-Vinyl vloeren-Vinyl stroken vloeren-Vinyl vloerbekleding-PVC vloerbekleding en Kunststof vloeren. Het is de nieuwe trend voor het gevoel van echt hout en de vele voordelen van kunststof.
   
  ONZE MERKEN PVC VLOEREN
  AANBIEDING
  Amtico Jura Grey
  Amtico Jura Grey
  69.50 62.55

  vinyl vloeren

  Kettler speelgoed kopen

  PVC vloer onderhouden

  PVC vloer onderhouden

  Een PVC vloer is slijtvast en ook eenvoudig te reinigen omdat er bij het produceren van de vloer gebruik is gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Toch moet een PVC vloer altijd onderhouden worden om optimaal en langdurig van de vloer te kunnen blijven genieten. Maak gebruik van ons onderhoudsadvies en neem onze tips er hand.

   

  Een PVC vloer onderhouden met de juiste producten

  Er zijn voor PVC vloeren speciale onderhoudsproducten ontwikkeld. Deze zijn bij de PVC Vloeren Specialist verkrijgbaar en bestaan uit een Polish en een Cleaner, zowel voor glanzende als matte vloeren. De Polish beschermt PVC vloeren en de Cleaner kan gebruikt worden voor het dagelijks onderhoud van PVC vloeren.

  PVC vloer onderhouden: handige tips

  Een heel belangrijke tip bij het op de juiste manier onderhouden van uw PVC vloer is om een goede entreemat of droogloopmat aan te schaffen. Hierdoor is de inloop van vuil en vocht stukken minder en hoeft u uw PVC vloer minder vaak schoon te maken. Ook verlengt u hiermee direct de levensduur van de PVC vloer. Onderhouden doet u ook preventief door stoelpoten en ander meubilair van viltjes te voorzien en door geen zware voorwerpen over de vloer te schuiven. Heeft u vloeistof gemorst op de vloer? Zorg er dan voor dat u dit zo snel mogelijk verwijdert.

  Dagelijks uw PVC vloer onderhouden

  Wat kunt u dagelijks doen om uw PVC vloer te onderhouden? Het gebruik van een stofwisser of stofzuiger is vaak al voldoende. Eenmaal per week is de vloer reinigen met een dweil of mop ook aan te raden, waarbij u een oplossing gebruikt van lauw water met de Cleaner of de Cleaner Mat (als het om een matte vloer gaat).

  Periodiek onderhoud van uw PVC vloer

  Hoe vaak u periodiek onderhoud aan uw PVC vloer moet plegen is onder andere afhankelijk van hoe intensief u de vloer gebruikt, hoeveel vuil er dagelijks mee naar binnen wordt gelopen en hoe het dagelijks onderhoud van de vloer wordt uitgevoerd. Wij raden aan om minimaal één keer per jaar periodiek onderhoud uit te voeren door een nieuwe beschermlaag op de vloer aan te brengen.

  Wilt u ook aan de slag met het op de juiste manier uw PVC vloer onderhouden? Bestel dan bij ons de schoonmaakproducten van uw keuze aan.


  Alternative content

  Alternative content

  Alternative content   
  INFORMATIE

  Online betalen
  Verzenden
  Waarom een PVC vloer
  Veel gestelde vragen
  Prijsgarantie
  Alg. voorwaarden
  Grootschoterweg 101
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495 491399
  Contact opnemen