• PVC VLOERBEDEKKING(EN) - DE NIEUWE TREND!
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist maken het voor u een stuk eenvoudiger en voordeliger om uw keuze te maken bij een nieuwe vloer. PVC VLOERBEDEKKING is geschikt voor iedere ruimte, makkelijk te leggen, te onderhouden en gaat erg lang mee! Onze prijzen zijn met recht 'gunstig' 'goedkoop' en voordelig te noemen.
 • DE PVC - LEGSYSTEMEN - PVC VLOEREN LEGGEN
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist zijn verdeeld in: lijmloze, zwevende PVC-vinyl vloerbedekking, ook wel click PVC genoemd. PVC Laminaat, Lip en las zwevende PVC-vinyl stroken. Losliggende-Losleg PVC-vinyl stroken, Zelfklevende PVC stroken, Kunststofvloeren, traditioneel verlijmde PVC-vinyl stroken, PVC traprenovatie en PVC trapbekleding.
 • ONZE PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  De PVC Vloeren Specialist is o.a. ster dealer van de merken: Amtico - Contesse - Forbo - Moduleo - Objectflor - Stepper - Phuno - Tajima - Tfd - Allure Locking - Vivafloors en Mflor. Luchtbevochtiger: Stadler-Form. Flux chair - vouwstoel - klapstoel. Een met zorg samengesteld assortiment met aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit zodat onze vloeren ook realistisch zijn voor al uw vloerwensen.
 • PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  PVC vloerbedekking-PVC vloerafwerking-PVC stroken vloeren-PVC Design vloeren-Losliggende-Losleg PVC stroken vloeren-PVC tegel vloeren-PVC click vloeren-PVC vinyl stroken vloeren-Zelfklevende PVC stroken vloeren-Vinyl vloeren-Vinyl stroken vloeren-Vinyl vloerbekleding-PVC vloerbekleding en Kunststof vloeren. Het is de nieuwe trend voor het gevoel van echt hout en de vele voordelen van kunststof.
   
  ONZE MERKEN PVC VLOEREN
  AANBIEDING
  Amtico Jura Grey
  Amtico Jura Grey
  69.50 62.55

  vinyl vloeren

  Kettler speelgoed kopen

  PVC Vloer

  PVC vloer leggen

  Een PVC vloer leggen is geen eenvoudig karwei en vraagt dan ook om een vakkundige aanpak en de nodige kennis. U doet er daarom verstandig aan om een PVC vloer door professionals te laten leggen; bijvoorbeeld de deskundige medewerkers van de PVC Vloeren Specialist. Zij weten precies waar zij op moeten letten dankzij hun jarenlange ervaring. Zo zijn bijvoorbeeld een vakkundige vloerexpertise en een vochtmeting vereist voordat een PVC vloer gelegd kan worden. Daarnaast moet de ondergrond waar we de PVC vloer gaan leggen helemaal glad en strak zijn. 

  PVC Vloer leggen 

  PVC vloer leggen door de PVC Vloeren Specialist

  Laat uw PVC vloer leggen door de PVC Vloeren Specialist en profiteer van snelle leveringen met een prima dienstverlening. We leveren en plaatsen vloeren in heel Nederland en België en hanteren daarbij zeer voordelige tarieven. Bovendien bieden wij u garantie op het leggen van uw PVC vloer.

  Toch zelf een PVC vloer leggen?

  Denkt u dat u toch handig genoeg bent om zelf uw PVC vloer te leggen? Maak dan gebruik van onze tips zodat u zeker weet dat u op de juiste manier te werk gaat. Het belangrijkste is dat de ondergrond blijvend droog, scheurvrij, schoon en vlak is. Ook is het verstandig om de pakken met PVC vloerdelen minimaal 48 uur geopend in de ruimte waar gelegd gaat worden te laten acclimatiseren. Voor het mooiste effect legt u de planken in de richting van de lichtinval. Zorg verder voor een verspringing van minimaal 15 centimeter en leg de PVC vloer strak langs wanden en kozijnen. Als u een plank in moet korten, gebruik dan een stanleymes om de toplaag in te snijden en de plank door te breken.

  Maar nogmaals: een PVC vloer leggen kan het beste door professionals worden uitgevoerd. Alleen dan krijgt u de beste en de mooiste resultaten. Wilt u uw PVC vloer laten leggen door de monteurs van de PVC Vloeren Specialist? Neem dan contact met ons op.


  Alternative content

  Alternative content

  Alternative content   
  INFORMATIE

  Online betalen
  Verzenden
  Waarom een PVC vloer
  Veel gestelde vragen
  Prijsgarantie
  Alg. voorwaarden
  Grootschoterweg 101
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495 491399
  Contact opnemen