• PVC VLOERBEDEKKING(EN) - DE NIEUWE TREND!
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist maken het voor u een stuk eenvoudiger en voordeliger om uw keuze te maken bij een nieuwe vloer. PVC VLOERBEDEKKING is geschikt voor iedere ruimte, makkelijk te leggen, te onderhouden en gaat erg lang mee! Onze prijzen zijn met recht 'gunstig' 'goedkoop' en voordelig te noemen.
 • DE PVC - LEGSYSTEMEN - PVC VLOEREN LEGGEN
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist zijn verdeeld in: lijmloze, zwevende PVC-vinyl vloerbedekking, ook wel click PVC genoemd. PVC Laminaat, Lip en las zwevende PVC-vinyl stroken. Losliggende-Losleg PVC-vinyl stroken, Zelfklevende PVC stroken, Kunststofvloeren, traditioneel verlijmde PVC-vinyl stroken, PVC traprenovatie en PVC trapbekleding.
 • ONZE PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  De PVC Vloeren Specialist is o.a. ster dealer van de merken: Amtico - Contesse - Forbo - Moduleo - Objectflor - Stepper - Phuno - Tajima - Tfd - Allure Locking - Vivafloors en Mflor. Luchtbevochtiger: Stadler-Form. Flux chair - vouwstoel - klapstoel. Een met zorg samengesteld assortiment met aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit zodat onze vloeren ook realistisch zijn voor al uw vloerwensen.
 • PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  PVC vloerbedekking-PVC vloerafwerking-PVC stroken vloeren-PVC Design vloeren-Losliggende-Losleg PVC stroken vloeren-PVC tegel vloeren-PVC click vloeren-PVC vinyl stroken vloeren-Zelfklevende PVC stroken vloeren-Vinyl vloeren-Vinyl stroken vloeren-Vinyl vloerbekleding-PVC vloerbekleding en Kunststof vloeren. Het is de nieuwe trend voor het gevoel van echt hout en de vele voordelen van kunststof.
   
  ONZE MERKEN PVC VLOEREN
  AANBIEDING
  Amtico Jura Grey
  Amtico Jura Grey
  69.50 62.55

  vinyl vloeren

  Kettler speelgoed kopen

  PVC TRAPRENOVATIE

  De PVC Vloeren Specialist is dé specialist in PVC trapreparatie en –renovatie. Wij nemen elke bestaande trap onder handen, of deze nu van beton, steen, staal of hout is: wij geven uw trap solide en vakkundig een compleet nieuw uiterlijk d.m.v. onze PVC trapbekleding. 

  Meestal altijd klaar in één dag, zonder hak- en breekwerk een duurzame nieuwe trap! Een metamorfose voor uw trap en interieur, gegarandeerd een succes d.m.v. PVC stroken.

  mflorsfeerfoto6_506

  Voor De PVC Vloeren Specialist is vernieuwen van decoren en het ontwikkelen van nieuwe toepassingen voor traprenovatie van PVC een natuurlijk proces. Dit heeft als resultaat dat diverse exclusieve decoren enkel beschikbaar zijn voor u. Als klant van ons bent bij gegarandeerd van een origineel PVC product van de beste kwaliteit voor op uw (te vernieuwen) trap!

  Vanzelfsprekend houden wij de trends op woongebied oplettend bij en vertalen dat naar nieuwe designs en kleuren voor onze trappen. Om een eerste selectie te maken heeft De PVC Vloeren Specialist de collecties onderverdeeld in vier woonstijlen: klassiek, eigentijds, modern en landelijk.

  Een trap wordt veelvuldig gebruikt. Daarom is het van groot belang dat uw trap bestand is tegen slijtage. We gebruiken alleen materialen van absolute topkwaliteit. Daarbij ontvangt u als extra service 15 jaar garantie op het gebruikte materiaal.

  Wij werken met uitsluitend hoogwaardige PVC materialen en maken alles in eigen beheer. Ook het uitvoeren van de traprenovatie wordt door eigen personeel gedaan.  Alleen op deze manier kunnen wij de kwaliteit die u van ons verwacht uitdrukken in een fantastisch eindresultaat.

  Een PVC trap is gemakkelijk te onderhouden. De materialen zijn vochtbestendig en vuil kan eenvoudig met worden afgenomen. Voor regelmatig onderhoud adviseren wij de trap af te nemen met een zachte, vochtige doek.

  De PVC Vloeren Specialist is niet alleen de absolute nummer 1 in PVC traprenovatie, maar ziet zichzelf ook als vooraanstaand in het denken over, en zorgen voor, onze planeet. Hierbij letten wij op het productieproces en de verwerking van onze materialen.

  Voor het renoveren van uw trap wordt lijm gebruikt. Deze lijm is sterk en zorgt voor een duurzame verbinding. Ook belangrijk om te weten is dat deze lijm tegen hoge temperaturen kan, zodat het inbouwen van spots en de eventuele warmte die daarbij vrijkomt, geen probleem oplevert. Indien gewenst zijn onze treden ook brandwerend leverbaar, met bijbehorend brandveiligheid certificaat.

  Allergisch voor huismijt en/of stof? Een trap van PVC bestaat uit oppervlakken die u gemakkelijk stofvrij en schoon kunt houden. Regelmatig schoonmaken en goed ventileren dragen bij aan een beter leefmilieu in uw woning.

  Voor info- advies- analyse aan huis of een bezoek aan onze showroom belt u met:
  0495 491399.


  Alternative content

  Alternative content

  Alternative content   
  INFORMATIE

  Online betalen
  Verzenden
  Waarom een PVC vloer
  Veel gestelde vragen
  Prijsgarantie
  Alg. voorwaarden
  Grootschoterweg 101
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495 491399
  Contact opnemen