• PVC VLOERBEDEKKING(EN) - DE NIEUWE TREND!
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist maken het voor u een stuk eenvoudiger en voordeliger om uw keuze te maken bij een nieuwe vloer. PVC VLOERBEDEKKING is geschikt voor iedere ruimte, makkelijk te leggen, te onderhouden en gaat erg lang mee! Onze prijzen zijn met recht 'gunstig' 'goedkoop' en voordelig te noemen.
 • DE PVC - LEGSYSTEMEN - PVC VLOEREN LEGGEN
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist zijn verdeeld in: lijmloze, zwevende PVC-vinyl vloerbedekking, ook wel click PVC genoemd. PVC Laminaat, Lip en las zwevende PVC-vinyl stroken. Losliggende-Losleg PVC-vinyl stroken, Zelfklevende PVC stroken, Kunststofvloeren, traditioneel verlijmde PVC-vinyl stroken, PVC traprenovatie en PVC trapbekleding.
 • ONZE PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  De PVC Vloeren Specialist is o.a. ster dealer van de merken: Amtico - Contesse - Forbo - Moduleo - Objectflor - Stepper - Phuno - Tajima - Tfd - Allure Locking - Vivafloors en Mflor. Luchtbevochtiger: Stadler-Form. Flux chair - vouwstoel - klapstoel. Een met zorg samengesteld assortiment met aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit zodat onze vloeren ook realistisch zijn voor al uw vloerwensen.
 • PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  PVC vloerbedekking-PVC vloerafwerking-PVC stroken vloeren-PVC Design vloeren-Losliggende-Losleg PVC stroken vloeren-PVC tegel vloeren-PVC click vloeren-PVC vinyl stroken vloeren-Zelfklevende PVC stroken vloeren-Vinyl vloeren-Vinyl stroken vloeren-Vinyl vloerbekleding-PVC vloerbekleding en Kunststof vloeren. Het is de nieuwe trend voor het gevoel van echt hout en de vele voordelen van kunststof.
   
  ONZE MERKEN PVC VLOEREN
  AANBIEDING
  Amtico Jura Grey
  Amtico Jura Grey
  69.50 62.55

  vinyl vloeren

  Kettler speelgoed kopen

  OVER ONS

  De PVC Vloeren Specialist:

  Vloeren afleveren die sfeer en uitstraling geven aan uw eigen woonidee, dat is wat wij graag voor u doen. Niet alleen de mooie nieuwe vloer is belangrijk maar ook de duurzaamheid is van het grootste belang. Bovendien wilt u niet te veel betalen voor de vloer van uw keuze.

  De PVC Vloeren Specialist is de manier om uw nieuwe vloer te vinden en eventueel te bestellen via deze webwinkel. U heeft het waarschijnlijk al wel gezien, u vindt bij ons een zeer uitgebreid assortiment vloeren van topmerken die garant staan voor uitsluitend de beste kwaliteit voor de beste prijs. Bovendien bieden wij diverse producten aan die u nodig heeft bij de montage en het onderhoud van uw nieuwe vloer.

  Maar dat is nog niet alles. Bij ons betaalt u ook aanmerkelijk minder voor uw nieuwe vloer dan elders. Mede doordat wij een onderdeel zijn van Stevero Design Vloeren & Interieurs als totaalleverancier van kwalitatief hoogwaardige binnenhuisinrichting kunnen wij makkelijk inspelen op al uw aanverwante woonwensen. Dit betekend dat er een enorm volume aan expertise en producten schuilt achter De PVC Vloeren Specialist. Degene die profiteert bent u, onze klant.

  De PVC Vloeren Specialist heeft veel aandacht besteed aan het gebruikersgemak van deze webwinkel. Alle producten zijn overzichtelijk gerangschikt en een vrijblijvende offerte is dan ook eenvoudig aan te vragen. Direct bestellen kan natuurlijk ook.

  De bezorging van onze vloeren gebeurt grotendeels in eigen beheer. Bestemmingen die ver van onze routes afwijken worden door deskundige en vakbekwame vervoerders bij u thuis bezorgd. Wij garanderen een bezorging binnen twee dagen, mits u op het vaste land van Nederland woont en uw bestelling in ons magazijn gereed ligt. Voor Zeeland en de Waddeneilanden kan het iets langer duren.

  Mocht u geen tijd of mogelijkheden hebben om uw vloer zelf te leggen, dan kunt u gebruik maken van onze deskundige en vakbekwame eigen legservice: <klik hier>

  Betaling van de vloer kan vooraf via de webwinkel of vind plaats bij aflevering. Bovendien geldt voor al onze vloeren de normale fabrieksgarantie van 15 jaar.

  Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over uw toekomstige vloer, stuur ons dan een email op: info@depvcvloerenspecialist.nl


  Alternative content

  Alternative content

  Alternative content   
  INFORMATIE

  Online betalen
  Verzenden
  Waarom een PVC vloer
  Veel gestelde vragen
  Prijsgarantie
  Alg. voorwaarden
  Grootschoterweg 101
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495 491399
  Contact opnemen