• PVC VLOERBEDEKKING(EN) - DE NIEUWE TREND!
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist maken het voor u een stuk eenvoudiger en voordeliger om uw keuze te maken bij een nieuwe vloer. PVC VLOERBEDEKKING is geschikt voor iedere ruimte, makkelijk te leggen, te onderhouden en gaat erg lang mee! Onze prijzen zijn met recht 'gunstig' 'goedkoop' en voordelig te noemen.
 • DE PVC - LEGSYSTEMEN - PVC VLOEREN LEGGEN
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist zijn verdeeld in: lijmloze, zwevende PVC-vinyl vloerbedekking, ook wel click PVC genoemd. PVC Laminaat, Lip en las zwevende PVC-vinyl stroken. Losliggende-Losleg PVC-vinyl stroken, Zelfklevende PVC stroken, Kunststofvloeren, traditioneel verlijmde PVC-vinyl stroken, PVC traprenovatie en PVC trapbekleding.
 • ONZE PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  De PVC Vloeren Specialist is o.a. ster dealer van de merken: Amtico - Contesse - Forbo - Moduleo - Objectflor - Stepper - Phuno - Tajima - Tfd - Allure Locking - Vivafloors en Mflor. Luchtbevochtiger: Stadler-Form. Flux chair - vouwstoel - klapstoel. Een met zorg samengesteld assortiment met aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit zodat onze vloeren ook realistisch zijn voor al uw vloerwensen.
 • PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  PVC vloerbedekking-PVC vloerafwerking-PVC stroken vloeren-PVC Design vloeren-Losliggende-Losleg PVC stroken vloeren-PVC tegel vloeren-PVC click vloeren-PVC vinyl stroken vloeren-Zelfklevende PVC stroken vloeren-Vinyl vloeren-Vinyl stroken vloeren-Vinyl vloerbekleding-PVC vloerbekleding en Kunststof vloeren. Het is de nieuwe trend voor het gevoel van echt hout en de vele voordelen van kunststof.
   
  ONZE MERKEN PVC VLOEREN
  AANBIEDING
  Amtico Jura Grey
  Amtico Jura Grey
  69.50 62.55

  vinyl vloeren

  Kettler speelgoed kopen

  ONZE SHOWROOM

  Stevens De PVC Vloeren Specialist

  Wij hebben ons met volle overtuiging in het segment van de PVC Vloeren geworpen. Over deze webwinkel is nagedacht, want onze wensen waren dat onze winkel gebruiksvriendelijk moet zijn voor u. Wij gebruiken deze tool graag bij het benaderen van klanten en het dienen van advies. Onze doelstelling is om aan de hand van u als klant onze naam nog verder uit te bouwen.

  showroombudel

  "Wij verkopen hier niet alleen een vloer". Wij proberen een sfeer aan te bieden waar u zich thuis voelt.

  "U kunt zich bij ons ongedwongen laten adviseren over een aanschaf waarmee u een groot aantal jaren tevreden moet zijn".

  De lokatie is het kleine Brabantse dorpje Budel vrijwel op de grens van België. Hier spelen wij in op de wensen van onze klanten die qua woninginrichting een topproduct voor een scherpe prijs in huis willen.

  Verder hebben wij handig ingespeeld op het fenomeen 'Interieur'.

  Mensen zijn continu met hun interieur bezig. Het is maatwerk waarvoor wij ook bij u thuis komen kijken. Onze klanten verdienen een op hun behoeften afgestemd advies. Het belangrijkste hierin is dat u zich bij ons op het gemak voelt en vertrouwen heeft in onze service en kwaliteit.

  U bent vanzelfsprekend van harte welkom.

  Vestigingsadres:

  Grootschoterweg 101 - 6023 AP - Budel-Schoot - Nederland - +31 (0) 495 491399

  Routebeschrijving: << klik hier >>

  Openingstijden:

  Elke werkdag geopend van: 10.00 - 18.00 - (dinsdag zijn wij gesloten)

  Zaterdag geopend van:       10.00 - 17.00 - (dinsdag zijn wij gesloten)


  Alternative content

  Alternative content

  Alternative content   
  INFORMATIE

  Online betalen
  Verzenden
  Waarom een PVC vloer
  Veel gestelde vragen
  Prijsgarantie
  Alg. voorwaarden
  Grootschoterweg 101
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495 491399
  Contact opnemen