• PVC VLOERBEDEKKING(EN) - DE NIEUWE TREND!
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist maken het voor u een stuk eenvoudiger en voordeliger om uw keuze te maken bij een nieuwe vloer. PVC VLOERBEDEKKING is geschikt voor iedere ruimte, makkelijk te leggen, te onderhouden en gaat erg lang mee! Onze prijzen zijn met recht 'gunstig' 'goedkoop' en voordelig te noemen.
 • DE PVC - LEGSYSTEMEN - PVC VLOEREN LEGGEN
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist zijn verdeeld in: lijmloze, zwevende PVC-vinyl vloerbedekking, ook wel click PVC genoemd. PVC Laminaat, Lip en las zwevende PVC-vinyl stroken. Losliggende-Losleg PVC-vinyl stroken, Zelfklevende PVC stroken, Kunststofvloeren, traditioneel verlijmde PVC-vinyl stroken, PVC traprenovatie en PVC trapbekleding.
 • ONZE PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  De PVC Vloeren Specialist is o.a. ster dealer van de merken: Amtico - Contesse - Forbo - Moduleo - Objectflor - Stepper - Phuno - Tajima - Tfd - Allure Locking - Vivafloors en Mflor. Luchtbevochtiger: Stadler-Form. Flux chair - vouwstoel - klapstoel. Een met zorg samengesteld assortiment met aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit zodat onze vloeren ook realistisch zijn voor al uw vloerwensen.
 • PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  PVC vloerbedekking-PVC vloerafwerking-PVC stroken vloeren-PVC Design vloeren-Losliggende-Losleg PVC stroken vloeren-PVC tegel vloeren-PVC click vloeren-PVC vinyl stroken vloeren-Zelfklevende PVC stroken vloeren-Vinyl vloeren-Vinyl stroken vloeren-Vinyl vloerbekleding-PVC vloerbekleding en Kunststof vloeren. Het is de nieuwe trend voor het gevoel van echt hout en de vele voordelen van kunststof.
   
  ONZE MERKEN PVC VLOEREN
  AANBIEDING
  Amtico Jura Grey
  Amtico Jura Grey
  69.50 62.55

  vinyl vloeren

  Kettler speelgoed kopen

  NOVILON

  Novilon of een PVC vloer?

  Denkt u over een vloer van Novilon, maar heeft u vanwege het ingewikkelde legproces geen zin om eraan te beginnen? Zoekt u juist een vloer die hartstikke gemakkelijk te leggen is? Eentje waarbij u te allen tijden uw vloerverwarming als hoofdverwarming kunt gebruiken? Kijk dan eens naar de verschillen tussen Novilon en een PVC vloer. Op deze pagina vindt u namelijk een vergelijking tussen de eigenschappen van deze vloeren.

  Onderhoudsvriendelijk:

  Een PVC vloer en Novilon zijn allebei even goed te onderhouden.

  Een PVC vloer: maakt u schoon met een stofzuiger en dweil. Alle vloeren zijn vochtbestendig, dus het is zeker niet erg als uw emmer met sop per ongeluk omvalt. Bovendien is een PVC vloer niet poreus. Vloeistoffen trekken daarom niet in de vloeren.

  Novilon: De eigenschappen van Novilon zijn op dit punt hetzelfde als die van een PVC vloer.

  Vloerverwarming:
   
  U kunt zowel een PVC vloer als Novilon combineren met een vloerverwarming. Er wordt dan wel geadviseerd om Novilon te verlijmen.

  Een PVC vloer: De vloeren hebben een goede warmtegeleiding. Ze zijn dus geschikt voor ruimtes met vloerverwarming. De vloerverwarming is dan zelfs als hoofdverwarming bruikbaar. Omdat een PVC vloer de warmte goed doorlaat, zorgt dit ook nog eens voor lagere energiekosten.

  Novilon: In principe is Novilon ook geschikt voor vloerverwarming, maar dit hangt wel af van de dikte. Hoe dikker Novilon is, hoe minder goed het de warmte doorlaat. Het wordt wel aangeraden om Novilon te verlijmen, anders is het minder geschikt om met vloerverwarming als hoofdverwarming te gebruiken.

  Vochtbestendig:

  Een PVC vloer en Novilon zijn beiden bestendig tegen vocht.

  Een PVC vloer: is geen natuurlijk product. Zodoende zet het niet uit en krimpt het niet. Het is vochtbestendig.

  Novilon: Ook Novilon is geen natuurlijk product en krimpt niet of zet dus niet uit. Het is dus, net als een PVC vloer, vochtbestendig.

  Duurzaamheid:

  De duurzaamheid van een PVC vloer is altijd een feit. De duurzaamheid van Novilon hangt af van de prijs van het materiaal.

  Een PVC vloer: Alle vloeren zijn voorzien van een extra PU-beschermlaag. Dit betekent dat de vloeren extra duurzaam zijn.

  Novilon: De dikte van de toplaag van Novilon is goed. De kwaliteit hiervan kan nog wel verschillen naar gelang de prijsklassen.

  Hygiënisch:

  Een PVC vloer heeft een anti-bacteriële behandeling en is daardoor zeer hygiënisch. Novilon is ook goed schoon te houden.

  Een PVC vloer: Dankzij de anti-bacteriële behandeling zijn de vloeren erg hygiënisch. Ook zijn ze gemakkelijk te reinigen zodat vuiligheid geen kans krijgt.

  Novilon: Novilon is vergelijkbaar met een PVC vloer vanwege Noviclean: een behandeling waardoor vuil zich veel minder makkelijk kan hechten. Bovendien is Novilon ook snel en eenvoudig te reinigen.

  Contactgeluidenreductie:

  Een PVC vloer en Novilon legt u beiden meteen op de ondervloer. Daardoor zijn de vloeren allebei geluidsreducerend. Novilon moet wel verlijmd zijn.

  Een PVC vloer: Doordat een PVC vloer direct op de ondergrond is verlijmd, ontstaat er geen akoestiek. Dat betekent rust in huis.

  Novilon: Novilon veroorzaakt ook nauwelijks contactgeluiden, mits het is verlijmd. Wanneer Novilon niet verlijmd is kan het juist wel meer geluid veroorzaken.

  Kleurvastheid:

  Een PVC vloer is zeer kleurvast, net zoals Novilon.

  Een PVC vloer: behoudt zijn kleur zeer goed. Uit testen bleek namelijk dat op een schaal van 0 tot 8 de PVC vloeren van een zes en hoger scoren.

  Novilon: Novilon is net zo kleurvast als een PVC vloer.

  Prijs:

  Een PVC vloer heeft een gunstige prijs. De prijzen van Novilon zijn vergelijkbaar met een PVC vloer, maar lopen uiteen afhankelijk van de collecties.

  Een PVC vloer: Alle vloeren van De PVC Vloeren Specialist zijn op dit moment in de aanbieding. U vindt ze nu vanaf € 19,95 per m². Deze prijzen zijn in alle winkels hetzelfde.

  Novilon: Novilon is vergelijkbaar met een PVC vloer qua prijs. De prijzen lopen afhankelijk van de collectie, de kwaliteit en het type dessin uiteen.


  Alternative content

  Alternative content

  Alternative content   
  INFORMATIE

  Online betalen
  Verzenden
  Waarom een PVC vloer
  Veel gestelde vragen
  Prijsgarantie
  Alg. voorwaarden
  Grootschoterweg 101
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495 491399
  Contact opnemen