• PVC VLOERBEDEKKING(EN) - DE NIEUWE TREND!
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist maken het voor u een stuk eenvoudiger en voordeliger om uw keuze te maken bij een nieuwe vloer. PVC VLOERBEDEKKING is geschikt voor iedere ruimte, makkelijk te leggen, te onderhouden en gaat erg lang mee! Onze prijzen zijn met recht 'gunstig' 'goedkoop' en voordelig te noemen.
 • DE PVC - LEGSYSTEMEN - PVC VLOEREN LEGGEN
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist zijn verdeeld in: lijmloze, zwevende PVC-vinyl vloerbedekking, ook wel click PVC genoemd. PVC Laminaat, Lip en las zwevende PVC-vinyl stroken. Losliggende-Losleg PVC-vinyl stroken, Zelfklevende PVC stroken, Kunststofvloeren, traditioneel verlijmde PVC-vinyl stroken, PVC traprenovatie en PVC trapbekleding.
 • ONZE PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  De PVC Vloeren Specialist is o.a. ster dealer van de merken: Amtico - Contesse - Forbo - Moduleo - Objectflor - Stepper - Phuno - Tajima - Tfd - Allure Locking - Vivafloors en Mflor. Luchtbevochtiger: Stadler-Form. Flux chair - vouwstoel - klapstoel. Een met zorg samengesteld assortiment met aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit zodat onze vloeren ook realistisch zijn voor al uw vloerwensen.
 • PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  PVC vloerbedekking-PVC vloerafwerking-PVC stroken vloeren-PVC Design vloeren-Losliggende-Losleg PVC stroken vloeren-PVC tegel vloeren-PVC click vloeren-PVC vinyl stroken vloeren-Zelfklevende PVC stroken vloeren-Vinyl vloeren-Vinyl stroken vloeren-Vinyl vloerbekleding-PVC vloerbekleding en Kunststof vloeren. Het is de nieuwe trend voor het gevoel van echt hout en de vele voordelen van kunststof.
   
  ONZE MERKEN PVC VLOEREN
  AANBIEDING
  Amtico Jura Grey
  Amtico Jura Grey
  69.50 62.55

  vinyl vloeren

  Kettler speelgoed kopen

  LUCHTBEVOCHTIGING


  Uw luchtbevochtiger vindt u bij De PVC Vloeren Specialist!

  -Online & in onze showroom-

  luchtbevochtiging

  Lage luchtvochtigheid, schade aan inboedel door droge lucht:

  Misschien heeft u laatste jaren tijdens de winter ook droogteschade aan houten vloeren en meubelen moeten ervaren. Droge lucht onttrekt vocht aan houten vloeren en meubilair zodat krimp en scheuren ontstaan. Deze schade kunt u het komende winterseizoen voorkomen door het plaatsen van een luchtbevochtiger in huis. Door het vochtniveau in de lucht op peil te houden voorkomt u dat vocht onttrokken wordt aan uw duurzame inboedel.


  Luchtbevochtigers beschermen tegen scheuren in hout:

  Een voldoende hoge luchtvochtigheid in huis voorkomt scheuren en krimpen van vloeren, plinten, trappen, deuren en meubelen. Musea, expositieruimten, ateliers, meubelzaken en antiquairs maken veelvuldig gebruik van luchtbevochtigers om kostbare goederen te beschermen tegen schade door droge lucht. Uw waardevolle inboedel verdient dezelfde preventieve behandeling van de luchtkwaliteit. De droogteschade kan eenvoudig worden voorkomen door het plaatsen van één of meerdere luchtbevochtigers in huis.


  Welke luchtbevochtiger is het meest geschikt?

  Indien u overweegt een luchtbevochtiger aan te schaffen dient u de benodigde capaciteit van de bevochtiger na te gaan. Op deze website staat bij elke bevochtiger vermeld voor welke grootte van de ruimte deze geschikt is. In één oogopslag ziet u welke luchtbevochtiger u het best kunt aanschaffen. U kunt eveneens eenvoudig afwegen welk type luchtbevochtiger het meest geschikt is.

  We maken onderscheid tussen volgende wijzen van luchtbevochtiging: stoombevochtigen, luchtwassen, koudwater verdamping, en ultrasoon bevochtigen.


  STOOMBEVOCHTIGING:

  Stoombevochtigers zorgen voor een snelle, directe bevochtiging van een ruimte. Deze snelle manier van luchtbevochtigen vraagt wel veel energie waardoor het energieverbruik van een stoombevochtiger hoger zal zijn. De aanschafwaarde van dit type bevochtiger is echter lager.


  LUCHTWASSING / VERDAMPING:

  Een luchtwasser zorgt voor bevochtiging van de lucht volgens een natuurlijk proces. Droge kamerlucht wordt met behulp van een ventilator door een schijvenset gevoerd. Deze schijvenset draait continu door een compacte watervoorraadbak. Het vocht wordt vervolgens zeer goed verdeeld aan de omgevingslucht afgegeven. Er is geen nevel zichtbaar en er ontstaat geen witte neerslag tijdens deze natuurlijke bevochtiging. Ook is overbevochtiging niet mogelijk met een dergelijke luchtwasser.


  KOUD WATER VERDAMPING:

  Een koud water verdamper zorgt eveneens voor natuurlijke bevochtiging van de lucht door verdamping. Droge lucht wordt van vocht voorzien doordat het vocht opneemt van een vochtmedium zoals een verdampingsfilter. Ook bij deze vorm van luchtbevochtiging is geen nevel zichtbaar en er ontstaat geen witte neerslag tijdens deze natuurlijke bevochtiging. Ook met verdamping is overbevochtiging niet mogelijk.


  ULTRASONE LUCHTBEVOCHTIGING:

  Een ultrasone luchtbevochtiger verdeeld vochtdeeltjes in de lucht met behulp van een trilmechanisme. Ook dit is een snelle, directe wijze van bevochtigen. Ultrasoon bevochtigers worden voorzien van een antikalk-patroon om een witte neerslag te voorkomen. Dit anti-kalk patroon wordt meegeleverd bij aanschaf van een dergelijke bevochtiger. De anti-kalk patronen zijn eenvoudig na te bestellen indien deze aan vervanging toe zijn.


  Kleine én grote luchtbevochtigers:

  Wij hebben een zeer compleet assortiment luchtbevochtigers en accessoires van de bekende merken Air O Swiss - Boneco - Brune - Caremaxx - Delongi - Medisana - Honywell - Stadler Form - Stylies en Venta . Het assortiment varieert van kleine luchtbevochtigers tot bevochtigers met een grote bevochtigingscapaciteit. In elke ruimte in huis kan de luchtvochtigheid op peil gehouden worden.


  Hygrostaat voor regeling luchtbevochtigers:

  Indien een luchtbevochtiger wordt aangesloten op een hygrostaat, heeft u ook geen omkijken meer naar de werking van de luchtbevochtiger. Slechts eenmalig dient de gewenste luchtvochtigheid in de hygrostaat te worden ingevoerd. Tot in lengte der dagen zorgt de hygrostaat ervoor dat de bevochtiger wordt ingeschakeld als de lucht te droog is. De hygrostaat schakelt de luchtbevochtiger automatisch uit als de ingestelde luchtvochtigheid bereikt is. Vanzelfsprekend dient men de bevochtiger wel bij te vullen met water. Grote luchtbevochtigers zoals Venta LW82 kunnen rechtstreeks aangesloten worden op de waterleiding. Nu heeft u ook geen omkijken meer naar de watertoevoer van de bevochtiger.


  Bevochtiging tijdig starten:

  Zelfs in een vochtige periode is het zinvol om uit te kijken naar luchtbevochtiging in huis voor komend winterseizoen. Binnenkort gaat de verwarming of kachel in huis weer aan zodat het uitdrogen van de lucht begint. Voorkom klachten met gezondheid en droogteschade aan inboedel door het tijdig inzetten van luchtbevochtigers!


  Informatie over vocht en kopen van bevochtigers:

  Op deze website vindt u extra informatie over luchtvochtigheid, diverse typen en merken luchtbevochtigers en de nadelige effecten van droge lucht. Heeft u vragen? De medewerkers van De PVC Vloeren Specialist staan u graag te woord.


  Alternative content

  Alternative content

  Alternative content   
  INFORMATIE

  Online betalen
  Verzenden
  Waarom een PVC vloer
  Veel gestelde vragen
  Prijsgarantie
  Alg. voorwaarden
  Grootschoterweg 101
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495 491399
  Contact opnemen