• PVC VLOERBEDEKKING(EN) - DE NIEUWE TREND!
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist maken het voor u een stuk eenvoudiger en voordeliger om uw keuze te maken bij een nieuwe vloer. PVC VLOERBEDEKKING is geschikt voor iedere ruimte, makkelijk te leggen, te onderhouden en gaat erg lang mee! Onze prijzen zijn met recht 'gunstig' 'goedkoop' en voordelig te noemen.
 • DE PVC - LEGSYSTEMEN - PVC VLOEREN LEGGEN
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist zijn verdeeld in: lijmloze, zwevende PVC-vinyl vloerbedekking, ook wel click PVC genoemd. PVC Laminaat, Lip en las zwevende PVC-vinyl stroken. Losliggende-Losleg PVC-vinyl stroken, Zelfklevende PVC stroken, Kunststofvloeren, traditioneel verlijmde PVC-vinyl stroken, PVC traprenovatie en PVC trapbekleding.
 • ONZE PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  De PVC Vloeren Specialist is o.a. ster dealer van de merken: Amtico - Contesse - Forbo - Moduleo - Objectflor - Stepper - Phuno - Tajima - Tfd - Allure Locking - Vivafloors en Mflor. Luchtbevochtiger: Stadler-Form. Flux chair - vouwstoel - klapstoel. Een met zorg samengesteld assortiment met aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit zodat onze vloeren ook realistisch zijn voor al uw vloerwensen.
 • PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  PVC vloerbedekking-PVC vloerafwerking-PVC stroken vloeren-PVC Design vloeren-Losliggende-Losleg PVC stroken vloeren-PVC tegel vloeren-PVC click vloeren-PVC vinyl stroken vloeren-Zelfklevende PVC stroken vloeren-Vinyl vloeren-Vinyl stroken vloeren-Vinyl vloerbekleding-PVC vloerbekleding en Kunststof vloeren. Het is de nieuwe trend voor het gevoel van echt hout en de vele voordelen van kunststof.
   
  ONZE MERKEN PVC VLOEREN
  AANBIEDING
  Amtico Jura Grey
  Amtico Jura Grey
  69.50 62.55

  vinyl vloeren

  Kettler speelgoed kopen

  KURKVLOER

  Kurk vloer of een PVC vloer?

  Vindt u een kurk vloer mooi, maar bent u minder te spreken over het leggen ervan? Of over het feit dat hij niet geschikt voor vloerverwarming en niet echt vochtbestendig is? Wilt u het liefst een vloer die kleurvast is? Kijk dan eens naar onze PVC vloeren. Op deze pagina hebben wij de eigenschappen van PVC vloeren en kurk voor u op een rijtje gezet. Dan kunt u zelf eens vergelijken.

  Onderhoudsvriendelijk:

  Een PVC vloer is zeer onderhoudsvriendelijk. Kurk vergt echter meer aandacht: het is niet zo vochtbestendig.

  Een PVC vloer: maakt u slechts schoon met een dweil en stofzuiger. Alle vloeren zijn vochtbestendig, dus het is zeker niet erg als u een emmer sop op de vloer laat vallen. Een PVC vloer is niet poreus en vloeistoffen trekken daarom niet in de vloeren.

  Kurkvloer: Kurk kunt u ook met een stofzuiger en dweil reinigen. Alleen zijn de naden van kurk niet beschermd en dus ook niet vochtbestendig. Te veel water kan dan zorgen voor het bobbelen van het materiaal. Bovendien dient u kurk periodiek te onderhouden met een polish om zo de levensduur te verlengen.

  Vloerverwarming:
   
  Een PVC vloer kunt u combineren met een (hoofd)vloerverwarming. Bij kurk is dit zeer af te raden vanwege het hoge energieverlies.

  Een PVC vloer: heeft een goede warmtegeleiding. De vloeren zijn daarom goed bruikbaar voor ruimtes met vloerverwarming. De vloerverwarming is dan zelfs als hoofdverwarming bruikbaar. Omdat een PVC vloer de warmte goed doorlaat, zorgt dit bovendien voor lagere energiekosten.

  Kurkvloer: Kurk isoleert goed, en dat betekent dat een vloerverwarming weinig zin heeft. U stookt met een kurken vloer dus nagenoeg voor niets...

  Vochtbestendig:

  Valt er een plens water op een PVC vloer? Geen punt. Bij kurk is dit minder ideaal, want kurk kan slecht tegen vocht.

  Een PVC vloer: is geen natuurlijk product. Daarom zal het niet uitzetten of krimpen. Het is dus vochtbestendig.

  Kurkvloer: Kurken vloeren zijn voorzien van een laklaag die ze direct beschermt tegen vocht. Maar wanneer de laklaag dun is of niet overal aanwezig is, trekt het water onmiddellijk in het materiaal. Dat leidt tot krimpen en zwellen. Een goede laklaag kan dus redelijk bescherming bieden.

  Duurzaamheid:

  De duurzaamheid van een PVC vloer is een feit. De duurzaamheid van kurk hangt af van de vernislagen en de densiteit.

  Een PVC vloer: Alle vloeren zijn voorzien van een extra PU-beschermlaag. Dit betekent dat een PVC vloer extra duurzaam is.

  Kurkvloer: De duurzaamheid van kurk hangt af van de aangebrachte vernislagen en de densiteit. Een vernislaag is een beschermende toplaag. De densiteit is afhankelijk van het aantal korrels dat samengeperst is in één tegel. Hoe hoger de densiteit, hoe sterker de vloer.

  Hygiënisch:

  Alle PVC vloeren krijgen een anti-bacteriële behandeling en zijn daardoor zeer hygiënisch. Kurk is een stuk minder hygiënisch.

  Een PVC vloer: Dankzij de anti-bacteriële behandeling zijn de vloeren bijzonder hygiënisch. Ook zijn ze moeiteloos te reinigen zodat vuiligheid geen enkele kans krijgt.

  Kurkvloer: Kurk is poreuzer dan een PVC vloer en daarom minder hygiënisch. Wanneer kurk niet behandeld is, trekken vloeistoffen er gemakkelijk in. Dit wordt mede afhankelijk van de behandeling beter. Bovendien kan er bij kurk vuil tussen de naden gaan zitten.

  Contactgeluidenreductie:

  Een PVC vloer is geluidsreducerend. Kurk geeft een klankkast effect.

  Een PVC vloer: Doordat een PVC vloer direct op de ondergrond verlijmd is, ontstaat er geen akoestiek. Daardoor heeft u geen last van contactgeluiden.

  Kurkvloer: De holle ruimte tussen de ondergrond en de vloer zorgt voor het klankkast effect. Dit kan storend zijn, al kan een ondervloer deze last wat verminderen.

  Kleurvastheid:

  Een PVC vloer is zeer kleurvast. Bij een kurk vloer is dit afhankelijk van de kwaliteit.

  Een PVC vloer: behoudt zijn kleur zeer goed. Uit testen bleek namelijk dat op een schaal van 0 tot 8 de PC vloeren een zes en hoger scoren.

  Kurkvloer: De kleurvastheid van kurk kan sterk variëren. Dit is afhankelijk van de prijs.

  Prijs:

  Een PVC vloer heeft een voordelige vaste prijs. De prijzen van kurk variëren sterk en zijn hoofdzakelijk afhankelijk van de kwaliteit.

  Een PVC vloer: Alle vloeren van De PVC Vloeren Specialist zijn momenteel in de aanbieding. U vindt ze nu vanaf € 19,95 per m². Deze prijzen zijn in onze winkel hetzelfde.

  Kurkvloer: De prijzen van kurk zijn zeer verschillend. Ze zijn vooral afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal.


  Alternative content

  Alternative content

  Alternative content   
  INFORMATIE

  Online betalen
  Verzenden
  Waarom een PVC vloer
  Veel gestelde vragen
  Prijsgarantie
  Alg. voorwaarden
  Grootschoterweg 101
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495 491399
  Contact opnemen