• PVC VLOERBEDEKKING(EN) - DE NIEUWE TREND!
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist maken het voor u een stuk eenvoudiger en voordeliger om uw keuze te maken bij een nieuwe vloer. PVC VLOERBEDEKKING is geschikt voor iedere ruimte, makkelijk te leggen, te onderhouden en gaat erg lang mee! Onze prijzen zijn met recht 'gunstig' 'goedkoop' en voordelig te noemen.
 • DE PVC - LEGSYSTEMEN - PVC VLOEREN LEGGEN
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist zijn verdeeld in: lijmloze, zwevende PVC-vinyl vloerbedekking, ook wel click PVC genoemd. PVC Laminaat, Lip en las zwevende PVC-vinyl stroken. Losliggende-Losleg PVC-vinyl stroken, Zelfklevende PVC stroken, Kunststofvloeren, traditioneel verlijmde PVC-vinyl stroken, PVC traprenovatie en PVC trapbekleding.
 • ONZE PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  De PVC Vloeren Specialist is o.a. ster dealer van de merken: Amtico - Contesse - Forbo - Moduleo - Objectflor - Stepper - Phuno - Tajima - Tfd - Allure Locking - Vivafloors en Mflor. Luchtbevochtiger: Stadler-Form. Flux chair - vouwstoel - klapstoel. Een met zorg samengesteld assortiment met aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit zodat onze vloeren ook realistisch zijn voor al uw vloerwensen.
 • PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  PVC vloerbedekking-PVC vloerafwerking-PVC stroken vloeren-PVC Design vloeren-Losliggende-Losleg PVC stroken vloeren-PVC tegel vloeren-PVC click vloeren-PVC vinyl stroken vloeren-Zelfklevende PVC stroken vloeren-Vinyl vloeren-Vinyl stroken vloeren-Vinyl vloerbekleding-PVC vloerbekleding en Kunststof vloeren. Het is de nieuwe trend voor het gevoel van echt hout en de vele voordelen van kunststof.
   
  ONZE MERKEN PVC VLOEREN
  AANBIEDING
  Amtico Jura Grey
  Amtico Jura Grey
  69.50 62.55

  vinyl vloeren

  Kettler speelgoed kopen

  KARNDEAN

  Karndean Lightline Design Collectie:

  Lightline onze nieuwe designcollectie - is bestemd voor iedereen die houdt van behaaglijk en knus. 30 harmonische hout - en steenimitaties vormen de verbinding tussen de fascinatie van natuurlijke materialen en de voordelen van een technisch uitgekiende PVC vloerbedekking.

  Karndean Conceptline Design Collectie:

  Conceptline is altijd een goede keuze - de ideale oplossing voor de woonsector en voor gering bezochte objecten. Ook deze collectie bevat 30 harmonische hout - en steenimitaties.

  Karndean Projectline Design Collectie:

  Projectline - vloerdesign voor projectinrichting. Er is niet veel wat bij klanten en zakenpartners meer indruk achterlaat dan de atmosfeer van de ruimte waar ze binnenkomen. Deze collectie bevat wederom 30 harmonische hout - steenimitaties.

  Leisteen of natuursteen: de 10 steenimitaties van de Project-Concept-Lightline collectie bekoren dankzij hun kleurenspel en hun authentieke reproductie. De 20 houtimitaties van de Lightline - Conceptline en de Projectline collectie weerspiegelen het complete spectrum aan kleuren en structuren van het bouwmateriaal met nog echt karakter: hout.


  Alternative content

  Alternative content

  Alternative content   
  INFORMATIE

  Online betalen
  Verzenden
  Waarom een PVC vloer
  Veel gestelde vragen
  Prijsgarantie
  Alg. voorwaarden
  Grootschoterweg 101
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495 491399
  Contact opnemen