• PVC VLOERBEDEKKING(EN) - DE NIEUWE TREND!
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist maken het voor u een stuk eenvoudiger en voordeliger om uw keuze te maken bij een nieuwe vloer. PVC VLOERBEDEKKING is geschikt voor iedere ruimte, makkelijk te leggen, te onderhouden en gaat erg lang mee! Onze prijzen zijn met recht 'gunstig' 'goedkoop' en voordelig te noemen.
 • DE PVC - LEGSYSTEMEN - PVC VLOEREN LEGGEN
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist zijn verdeeld in: lijmloze, zwevende PVC-vinyl vloerbedekking, ook wel click PVC genoemd. PVC Laminaat, Lip en las zwevende PVC-vinyl stroken. Losliggende-Losleg PVC-vinyl stroken, Zelfklevende PVC stroken, Kunststofvloeren, traditioneel verlijmde PVC-vinyl stroken, PVC traprenovatie en PVC trapbekleding.
 • ONZE PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  De PVC Vloeren Specialist is o.a. ster dealer van de merken: Amtico - Contesse - Forbo - Moduleo - Objectflor - Stepper - Phuno - Tajima - Tfd - Allure Locking - Vivafloors en Mflor. Luchtbevochtiger: Stadler-Form. Flux chair - vouwstoel - klapstoel. Een met zorg samengesteld assortiment met aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit zodat onze vloeren ook realistisch zijn voor al uw vloerwensen.
 • PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  PVC vloerbedekking-PVC vloerafwerking-PVC stroken vloeren-PVC Design vloeren-Losliggende-Losleg PVC stroken vloeren-PVC tegel vloeren-PVC click vloeren-PVC vinyl stroken vloeren-Zelfklevende PVC stroken vloeren-Vinyl vloeren-Vinyl stroken vloeren-Vinyl vloerbekleding-PVC vloerbekleding en Kunststof vloeren. Het is de nieuwe trend voor het gevoel van echt hout en de vele voordelen van kunststof.
   
  ONZE MERKEN PVC VLOEREN
  AANBIEDING
  Amtico Jura Grey
  Amtico Jura Grey
  €69.50 €62.55

  vinyl vloeren

  Kettler speelgoed kopen

  Jumpax Ondervloertegel
  Grotere afbeelding (opent in nieuw venster)

  Jumpax Ondervloertegel
  [41020]


  €21.50 p/m2

  Levertijd: 1 - 5 werkdagen

  Maat opgeven:
  m    
  m
  + Kamer toevoegen

  m2

  Totaalkosten:
  ?
  Oppervlakte: m2
  Pakken:  Samenstelling: - aluminium isolatielaag - 3 mm Tempex egalisatielaag - 3 mm MDF onderplaat (bovenzijde is voorzien van interaktieve lijm) - 4 mm MDF bovenplaat (onderzijde is voorzien van interaktieve lijm). Geschikt voor: linoleum, kurk, PVC en vinyl. Perfect egaliserend, thermisch isolerend, direct toepasbaar op houten vloeren, geluidsreducerend, verbetert de contactgeluidsisolatie met 10 dB bij vloerbedekking van vinyl, linoleum en kurk. Jumpax is een revolutionair en gecertificeerd 'dual' ondervloeren-systeem speciaal bestemd voor linoleum, vinyl en kurk, maar ook geschikt voor een grote variëteit andere vloerbedekkingen. Dit systeem kent een samengestelde onder- en een bovenplaat en is de beste ondervloer op het gebied van geluidsreducerende en egaliserende kwaliteiten. Het gebruik van Jumpax betekent in de praktijk een enorme besparing van tijd en geld, omdat men nu in staat is om iedere oude ondervloer in zeer korte tijd te veranderen in een absoluut vlakke vloer, waarop linoleum, vinyl en kurk direct verlijmd kunnen worden. Het gebruik van omslachtige en tijdrovende vloeibare egalisatiemiddelen is hiermee overbodig geworden en wordt tevens het risico uitgesloten van het loskomen van oude egalisatielagen. Natuurlijk is Jumpax op zijn geluidsreductie van contactgeluid getest door internationaal erkende instituten en presteert een verbetering van meer dan 21 dB Lw / 10 dB Llin, op basis van de nieuwe Europese norm NEN-EN-ISO 140-8 / 717-2 in combinatie met vloerbedekkingen als linoleum, PVC en kurk. Voor een nog snellere verwerking van Jumpax is dit systeem uitgebreid met apart verpakte Jumpax kantplaten en met Jumpax bovenplaten. Binnen één dag is de vloer geëgaliseerd en gelegd. Perfect egaliserende ondervloer, waarop vinyl en linoleum direct kunnen worden verlijmd. I.v.m. de garantie wordt aangeraden altijd eerst een Pe-vochtfolie te plaatsen.
  Jumpax Ondervloertegel
  Grotere afbeelding (opent in nieuw venster)
  Jumpax Ondervloertegel
  Grotere afbeelding (opent in nieuw venster)
  Jumpax Ondervloertegel
  Grotere afbeelding (opent in nieuw venster)
  Jumpax Ondervloertegel
  Grotere afbeelding (opent in nieuw venster)
     

  UW GEKOZEN ARTIKEL IS TE COMBINEREN MET
  Aluminium Tape

  Aluminium Tape
  €8,95
  Buy 1 'Aluminium Tape' now
  Dampfolie 200cm breed

  Dampfolie 200cm breed
  €1,99
  Buy 1 'Dampfolie 200cm breed' now

  Alternative content

  Alternative content

  Alternative content   
  INFORMATIE

  Online betalen
  Verzenden
  Waarom een PVC vloer
  Veel gestelde vragen
  Prijsgarantie
  Alg. voorwaarden
  Grootschoterweg 101
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495 491399
  Contact opnemen