• PVC VLOERBEDEKKING(EN) - DE NIEUWE TREND!
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist maken het voor u een stuk eenvoudiger en voordeliger om uw keuze te maken bij een nieuwe vloer. PVC VLOERBEDEKKING is geschikt voor iedere ruimte, makkelijk te leggen, te onderhouden en gaat erg lang mee! Onze prijzen zijn met recht 'gunstig' 'goedkoop' en voordelig te noemen.
 • DE PVC - LEGSYSTEMEN - PVC VLOEREN LEGGEN
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist zijn verdeeld in: lijmloze, zwevende PVC-vinyl vloerbedekking, ook wel click PVC genoemd. PVC Laminaat, Lip en las zwevende PVC-vinyl stroken. Losliggende-Losleg PVC-vinyl stroken, Zelfklevende PVC stroken, Kunststofvloeren, traditioneel verlijmde PVC-vinyl stroken, PVC traprenovatie en PVC trapbekleding.
 • ONZE PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  De PVC Vloeren Specialist is o.a. ster dealer van de merken: Amtico - Contesse - Forbo - Moduleo - Objectflor - Stepper - Phuno - Tajima - Tfd - Allure Locking - Vivafloors en Mflor. Luchtbevochtiger: Stadler-Form. Flux chair - vouwstoel - klapstoel. Een met zorg samengesteld assortiment met aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit zodat onze vloeren ook realistisch zijn voor al uw vloerwensen.
 • PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  PVC vloerbedekking-PVC vloerafwerking-PVC stroken vloeren-PVC Design vloeren-Losliggende-Losleg PVC stroken vloeren-PVC tegel vloeren-PVC click vloeren-PVC vinyl stroken vloeren-Zelfklevende PVC stroken vloeren-Vinyl vloeren-Vinyl stroken vloeren-Vinyl vloerbekleding-PVC vloerbekleding en Kunststof vloeren. Het is de nieuwe trend voor het gevoel van echt hout en de vele voordelen van kunststof.
   
  ONZE MERKEN PVC VLOEREN
  AANBIEDING
  Amtico Jura Grey
  Amtico Jura Grey
  69.50 62.55

  vinyl vloeren

  Kettler speelgoed kopen

  HOUTEN VLOER

  Houten vloer of een PVC vloer?

  Bent u ook zo jaloers op de prachtige houten vloer van uw buren, maar kiest u liever voor een vloer die zowel betaalbaar als van kwaliteit is? Of bent u op zoek naar een vloer die net zo levendig oogt als hout, maar die wél geschikt is voor vloerverwarming? Eentje die wél vochtbestendig is? Kijk dan eens naar onze PVC vloeren. Op deze pagina ziet u een vergelijking tussen de eigenschappen van PVC vloeren en hout.

  Onderhoudsvriendelijk:

  Een PVC vloer is zeer onderhoudsvriendelijk. Hout vergt echter meer aandacht.

  Een PVC vloer: maakt u slechts schoon met een dweil en stofzuiger. Alle vloeren zijn vochtbestendig, dus het is zeker niet erg als u een emmer sop op de vloer laat vallen. Een PVC vloer is niet poreus en vloeistoffen trekken daarom niet in de vloeren.

  Houten vloer: Hout kunt ook met een stofzuiger of dweil schoonhouden, maar de naden van deze vloer zijn alleen niet beschermd. Ze zijn dus niet vochtbestendig. Te veel water zorgt er dan voor dat hout gaat bobbelen. U dient u ook de beschermlaag van hout eens in de aantal jaar te vervangen.

  Vloerverwarming:
   
  Een PVC vloer kunt u combineren met een (hoofd)vloerverwarming. Bij hout is dit af te raden vanwege het hoge energieverlies.

  Een PVC vloer: heeft een goede warmtegeleiding. De vloeren zijn daarom goed bruikbaar voor ruimtes met vloerverwarming. De vloerverwarming is dan zelfs als hoofdverwarming bruikbaar. Omdat een PVC vloer de warmte goed doorlaat, zorgt dit bovendien voor lagere energiekosten.

  Houten vloer: Wanneer u hout wilt gebruiken als vloerverarming dient u een speciale ondervloer te leggen. Deze ondervloer heeft vanwege de dikte een slechte warmtegeleiding. Daarom is hout af te raden wanneer uw vloerverwarming wordt gebruikt als hoofdverwarming. Bovendien heeft hout een grote kans op uitzetten en krimpen.

  Vochtbestendig:

  Valt er een plens water op een PVC vloer? Geen punt. Bij hout is dit verre van ideaal, want hout kan slecht tegen vocht.

  Een PVC vloer: is geen natuurlijk product. Daarom zal het niet uitzetten of krimpen. Het is dus vochtbestendig.

  Houten vloer: Hout kan slecht tegen vocht. Het krimpt, zwelt en trekt er krom van. Zelfs een te lage of hoge luchtvochtigheid kan al zorgen voor krimpen of zwellen. Een eventuele laklaag beschermt het hout wel aan de bovenkant dus u kunt een houten vloer wel redelijk dweilen. Maar langdurig vocht is slecht voor het hout.

  Duurzaamheid:

  De duurzaamheid van een PVC vloer is een gegarandeerd feit. De duurzaamheid van hout hangt af van de prijs van het materiaal.

  Een PVC vloer: Alle vloeren zijn voorzien van een extra PU-beschermlaag. Dit betekent dat een PVC vloer extra duurzaam is.

  Houten vloer: De duurzaamheid van hout hangt voornamelijk af van de samenstelling van de vloer en de dikte en kwaliteit van de toplaag. Dat heeft weer te maken met de prijs-kwaliteitverhouding.

  Hygiënisch:

  Alle PVC vloeren zijn zeer hygiënisch. Hout is (afhankelijk van de behandeling) minder hygiënisch.

  Een PVC vloer: Dankzij de anti-bacteriële behandeling zijn de vloeren bijzonder hygiënisch. Ook zijn ze moeiteloos te reinigen zodat vuiligheid geen enkele kans krijgt.

  Houten vloer: Hout is poreuzer dan een PVC vloer en daardoor minder hygiënisch. Onbehandeld hout is gevoelig voor vloeistoffen: die trekken gemakkelijk in het materiaal. Afhankelijk van de behandeling die een houtsoort heeft gehad (bijv. lak) is het materiaal hygiënischer. Een ander nadeel aan hout is dat het grove naden heeft waar vuil gemakkelijk tussen kan kruipen.

  Contactgeluidenreductie:

  Een PVC vloer is geluidsreducerend. Hout heeft een klankkast effect.

  Een PVC vloer: Doordat een PVC vloer direct op de ondergrond verlijmd is, ontstaat er geen akoestiek. Daardoor heeft u geen last van contactgeluiden.

  Houten vloer: De holle ruimte tussen de ondergrond en de houten vloer veroorzaakt het zogenaamde klankkast effect. Dit kan erg storend zijn, al kan een ondervloer hier wat verandering in brengen.

  Kleurvastheid:

  Een PVC vloer is zeer kleurvast. Bij een houten vloer is dit afhankelijk van de kwaliteit.

  Een PVC vloer: behoudt zijn kleur zeer goed. Uit testen bleek namelijk dat op een schaal van 0 tot 8 de PVC vloeren een zes en hoger scoren.

  Houten vloer: De kleurvastheid van hout kan sterk variëren. Dit is afhankelijk van de prijs.

  Prijs:

  Een PVC vloer heeft een voordelige vaste prijs. De prijzen van hout variëren sterk en zijn hoofdzakelijk afhankelijk van de kwaliteit.

  Een PVC vloer: Alle vloeren van De PVC Vloeren Specialist zijn momenteel in de aanbieding. U vindt ze nu vanaf € 19,95 per m². Deze prijzen zijn in onze winkel hetzelfde.

  Houten vloer: De prijzen van hout zijn zeer verschillend. Ze zijn vooral afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal.


  Alternative content

  Alternative content

  Alternative content   
  INFORMATIE

  Online betalen
  Verzenden
  Waarom een PVC vloer
  Veel gestelde vragen
  Prijsgarantie
  Alg. voorwaarden
  Grootschoterweg 101
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495 491399
  Contact opnemen