• PVC VLOERBEDEKKING(EN) - DE NIEUWE TREND!
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist maken het voor u een stuk eenvoudiger en voordeliger om uw keuze te maken bij een nieuwe vloer. PVC VLOERBEDEKKING is geschikt voor iedere ruimte, makkelijk te leggen, te onderhouden en gaat erg lang mee! Onze prijzen zijn met recht 'gunstig' 'goedkoop' en voordelig te noemen.
 • DE PVC - LEGSYSTEMEN - PVC VLOEREN LEGGEN
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist zijn verdeeld in: lijmloze, zwevende PVC-vinyl vloerbedekking, ook wel click PVC genoemd. PVC Laminaat, Lip en las zwevende PVC-vinyl stroken. Losliggende-Losleg PVC-vinyl stroken, Zelfklevende PVC stroken, Kunststofvloeren, traditioneel verlijmde PVC-vinyl stroken, PVC traprenovatie en PVC trapbekleding.
 • ONZE PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  De PVC Vloeren Specialist is o.a. ster dealer van de merken: Amtico - Contesse - Forbo - Moduleo - Objectflor - Stepper - Phuno - Tajima - Tfd - Allure Locking - Vivafloors en Mflor. Luchtbevochtiger: Stadler-Form. Flux chair - vouwstoel - klapstoel. Een met zorg samengesteld assortiment met aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit zodat onze vloeren ook realistisch zijn voor al uw vloerwensen.
 • PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  PVC vloerbedekking-PVC vloerafwerking-PVC stroken vloeren-PVC Design vloeren-Losliggende-Losleg PVC stroken vloeren-PVC tegel vloeren-PVC click vloeren-PVC vinyl stroken vloeren-Zelfklevende PVC stroken vloeren-Vinyl vloeren-Vinyl stroken vloeren-Vinyl vloerbekleding-PVC vloerbekleding en Kunststof vloeren. Het is de nieuwe trend voor het gevoel van echt hout en de vele voordelen van kunststof.
   
  ONZE MERKEN PVC VLOEREN
  AANBIEDING
  Amtico Jura Grey
  Amtico Jura Grey
  69.50 62.55

  vinyl vloeren

  Kettler speelgoed kopen

  FORBO ALLURA

  Allura stone
  Allura stone van Forbo Flooring geeft u de juiste sfeer die uw verwachtingen overtreft. Het karakter van steen in een stevige, veerkrachtige vloerbekleding die geschikt is voor de meest veeleisende situaties.


  Allura design collectie
  De Allura collectie bestaat uit dessins waarbij alles draait om textuur om zo een optimale visuele impact in de ruimte te verkrijgen. Superior Texture is wat Allura onderscheid van de rest. Een 3-dimensionaal effect wordt gecreëerd door het aanbrengen van reliëf dat eruit ziet en aanvoelt als gezaagd hout of uitgehouwen steen en ook zo aanvoelt. Het eindresultaat van Superior Texture is dat de dessins bijna niet van echt te onderscheiden zijn.


  Projectvinyl
  Projectvinyl van Forbo is beschikbaar in banen en tegels. De collecties bieden een uitgebreide keuze aan hout- en steendessins, fantasiepatronen en structuren metaal en glas. De collecties worden veel toegepast in professionele omgevingen zoals de gezondheidszorg, het onderwijs, kantoren en de retail. Alle projectvinylproducten van Forbo zijn kwalitatief hoogwaardig, duurzaam, eenvoudig te reinigen en te onderhouden.


  Allura glass
  Allura glass combineert een superieure textuur met funky dessins en kleuren in een stevige en veerkrachtige vloerbedekking.

  Allura metal
  Allura metal geeft u de keuze uit gesmede materialen, gepolijste traanplaat of robuuste moeren voor een meer industriële sfeer. U kunt Allura metal ook gebruiken om een opvallende ruimte te creëren in combinatie met Allura wood, stone of andere Forbo Flooring producten.


  Allura wood
  Allura wood creëert een warme en gezellige sfeer. Het karakter van hout in een stevige, veerkrachtige vloerbekleding die geschikt is voor de meest veeleisende situaties.


  Neem de natuurlijke look van hout, steen, glas en metaal. Combineer die met een hypermoderne embossingstechnologie en je krijgt Allura, een assortiment van exclusieve design vinyltegels waarbij alles draait om textuur.

  Allura onderscheidt zich door 'Superior Texture'. Door het aanbrengen van reliëf wordt een driedimensionaal effect gecreëerd. Dit reliëf ziet eruit als gezaagd hout of uitgehouwen steen en voelt ook zo aan. Het eindresultaat van Superior Texture is dat de dessins bijna niet van echt te onderscheiden zijn.

  Hout geeft karakter aan een ruimte. Allura wood is warm en creëert een gezellige sfeer. Het karakter van hout in een stevige, veerkrachtige vloerbekleding die geschikt is voor de meest veeleisende situaties.

  Allura wood is bestand tegen de meest intense verwarming en verlichting en garandeert een perfecte prestatie. Dankzij de uitstekende indrukbestendigheid ontstaan er geen kuiltjes of ingetrapt vuil. Allura biedt een opvallende keuze aan houtstijlen, authentieke finishes en plankafmetingen.  De steendessins van Allura stone zijn bijna niet van echt te onderscheiden. De verschillende dessins en texturen gecombineerd met een superieure vlekweerstand, zorgt ervoor dat wandelroutes, ingangen of welke ruimtes dan ook gevrijwaard blijven van verkleuring en looppaden.


  Alternative content

  Alternative content

  Alternative content







   
  INFORMATIE





  Online betalen
  Verzenden
  Waarom een PVC vloer
  Veel gestelde vragen
  Prijsgarantie
  Alg. voorwaarden
  Grootschoterweg 101
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495 491399
  Contact opnemen