• PVC VLOERBEDEKKING(EN) - DE NIEUWE TREND!
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist maken het voor u een stuk eenvoudiger en voordeliger om uw keuze te maken bij een nieuwe vloer. PVC VLOERBEDEKKING is geschikt voor iedere ruimte, makkelijk te leggen, te onderhouden en gaat erg lang mee! Onze prijzen zijn met recht 'gunstig' 'goedkoop' en voordelig te noemen.
 • DE PVC - LEGSYSTEMEN - PVC VLOEREN LEGGEN
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist zijn verdeeld in: lijmloze, zwevende PVC-vinyl vloerbedekking, ook wel click PVC genoemd. PVC Laminaat, Lip en las zwevende PVC-vinyl stroken. Losliggende-Losleg PVC-vinyl stroken, Zelfklevende PVC stroken, Kunststofvloeren, traditioneel verlijmde PVC-vinyl stroken, PVC traprenovatie en PVC trapbekleding.
 • ONZE PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  De PVC Vloeren Specialist is o.a. ster dealer van de merken: Amtico - Contesse - Forbo - Moduleo - Objectflor - Stepper - Phuno - Tajima - Tfd - Allure Locking - Vivafloors en Mflor. Luchtbevochtiger: Stadler-Form. Flux chair - vouwstoel - klapstoel. Een met zorg samengesteld assortiment met aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit zodat onze vloeren ook realistisch zijn voor al uw vloerwensen.
 • PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  PVC vloerbedekking-PVC vloerafwerking-PVC stroken vloeren-PVC Design vloeren-Losliggende-Losleg PVC stroken vloeren-PVC tegel vloeren-PVC click vloeren-PVC vinyl stroken vloeren-Zelfklevende PVC stroken vloeren-Vinyl vloeren-Vinyl stroken vloeren-Vinyl vloerbekleding-PVC vloerbekleding en Kunststof vloeren. Het is de nieuwe trend voor het gevoel van echt hout en de vele voordelen van kunststof.
   
  ONZE MERKEN PVC VLOEREN
  AANBIEDING
  Amtico Jura Grey
  Amtico Jura Grey
  69.50 62.55

  vinyl vloeren

  Kettler speelgoed kopen

  CONTESSE

  Contesse Revalation Collectie - bestaat uit 8 verschillende houtimitaties

  De Voordelen:
   
  1.Contesse Exell is eenvoudig te plaatsen: Door ons gepatenteerde systeem is Contesse Exell eenvoudig te plaatsen. Hierbij worden 2 planken aan elkaar gehecht door middel van een kleefstrip ( Grip-strip/lip-las) verbinding. Deze laat toe dat de planken stevig aan elkaar verbonden worden.

  2.Contesse Exell is eenvoudig te snijden: Door middel van het aanbrengen van een inkeping in de toplaag kan vervolgens de plank gekraakt worden precies op de plaats waar u dat wenst en volledig recht.

  3.Contesse Exell is uiterst dun: De dikte van Contesse Exell is beperkt van 3,8 tot 4,5 mm (afhankelijk van het type) waardoor het zich perfect leent bij renovatie:
  -Ondervloeren moeten niet altijd worden verwijderd
  -Deuren hoeven niet altijd te worden afgezaagd

  4.Contesse Exell wordt zwevend geplaatst:
  -Door de kleefstrook (zelfklevend), worden de afzonderlijke planken aan elkaar gehecht. Hierdoor is er geen nood aan om het product nogmaals vast te kleven aan de ondergrond.
  -Het feit dat het zwevend geplaatst is laat ook toe om de ondergrond (hout, tegels, beton, …) in zijn oorspronkelijke staat te behouden, zonder deze te (verder) te beschadigen met egaline en/of lijm.

  5.Contesse Exell creëert geen stof-, lawaai- of geurhinden bij installatie: Bij het versnijden van Contesse Exell, komt er geen stof vrij. Een eenvoudige inkeping in de toplaag met een staalmes volstaat om een plank te snijden. Een automatisch gevolg is ook dat hierbij geen lawaaihinder ontstaat. Terug kunnen deze zaken grote voordelen bieden bij renovaties in bv. de zorgsector).

  6.Contesse Exell is eenvoudig in onderhoud: Contesse Exell is eenvoudig te onderhouden met een natte doek en een Ph-neutraal onderhoudmiddel.

  7.Contesse Exell overbrugt probleemloos diepteverschillen tot en met 2 mm: Contesse Exell kan geplaatst worden op een bestaande tegelvloer waar van de voegen max. 2 mm groot zijn, dit zonder dat deze naden zich na verloop van tijd zullen aftekenen.

  8.Contesse Exell is waterbestendig: Contesse Exell kan geplaatst worden in droge alsook natte ruimtes (badkamer, keuken, …) . Bij plaatsing in natte ruimtes volstaat het om de contouren van de ruimte af te kitten met een waterdichte silicone zodat er geen vocht onder het oppervlak kan komen. In de naden zorgt de kleefstrook voor een watervaste dichting.

  9.Contesse Exell werkt geluidsdempend: Contesse Exell bevat van nature reeds de eigenschap om geluidsdempend te zijn (tot 11 dB). Om dit resultaat te bereiken is geen nood aan extra ondervloeren die de totaliteit verdikken en het plaatsen ook duurder maakt.

  10.Contesse Exell heeft echte houtpatronen met reliëf: De houtpatronen van Contesse Exell staan uiterst dicht bij de echte houtproducten, waardoor er veelal geen onderscheid kan worden gemaakt met een 100% houten vloer. Al onze designs worden ontwikkeld in Zwitserland en nauwkeurig getest.
  Bovendien is geen enkele plank 100% identiek aan de andere waardoor een natuurlijk verloop van de tekening ontstaat.


  Alternative content

  Alternative content

  Alternative content   
  INFORMATIE

  Online betalen
  Verzenden
  Waarom een PVC vloer
  Veel gestelde vragen
  Prijsgarantie
  Alg. voorwaarden
  Grootschoterweg 101
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495 491399
  Contact opnemen