• PVC VLOERBEDEKKING(EN) - DE NIEUWE TREND!
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist maken het voor u een stuk eenvoudiger en voordeliger om uw keuze te maken bij een nieuwe vloer. PVC VLOERBEDEKKING is geschikt voor iedere ruimte, makkelijk te leggen, te onderhouden en gaat erg lang mee! Onze prijzen zijn met recht 'gunstig' 'goedkoop' en voordelig te noemen.
 • DE PVC - LEGSYSTEMEN - PVC VLOEREN LEGGEN
  De PVC vloeren van de PVC Vloeren Specialist zijn verdeeld in: lijmloze, zwevende PVC-vinyl vloerbedekking, ook wel click PVC genoemd. PVC Laminaat, Lip en las zwevende PVC-vinyl stroken. Losliggende-Losleg PVC-vinyl stroken, Zelfklevende PVC stroken, Kunststofvloeren, traditioneel verlijmde PVC-vinyl stroken, PVC traprenovatie en PVC trapbekleding.
 • ONZE PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  De PVC Vloeren Specialist is o.a. ster dealer van de merken: Amtico - Contesse - Forbo - Moduleo - Objectflor - Stepper - Phuno - Tajima - Tfd - Allure Locking - Vivafloors en Mflor. Luchtbevochtiger: Stadler-Form. Flux chair - vouwstoel - klapstoel. Een met zorg samengesteld assortiment met aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit zodat onze vloeren ook realistisch zijn voor al uw vloerwensen.
 • PVC VLOEREN - PVC VLOERBEDEKKING(EN)
  PVC vloerbedekking-PVC vloerafwerking-PVC stroken vloeren-PVC Design vloeren-Losliggende-Losleg PVC stroken vloeren-PVC tegel vloeren-PVC click vloeren-PVC vinyl stroken vloeren-Zelfklevende PVC stroken vloeren-Vinyl vloeren-Vinyl stroken vloeren-Vinyl vloerbekleding-PVC vloerbekleding en Kunststof vloeren. Het is de nieuwe trend voor het gevoel van echt hout en de vele voordelen van kunststof.
   
  ONZE MERKEN PVC VLOEREN
  AANBIEDING
  Amtico Jura Grey
  Amtico Jura Grey
  69.50 62.55

  vinyl vloeren

  Kettler speelgoed kopen

  AMTICO

  Zonder twijfel de beste heterogene PVC vloer die er te koop is, niet de goedkoopste maar wel de sterkste.

  De kwaliteit en mogelijkheden van Amtico zijn echt ongekend. Amtico is de enige PVC vloeren fabrikant die standaard 3 formaten lamellen en tegels in het assortiment leveren. Zelfs is het op aanvraag mogelijk tegen een meerprijs elk formaat custom made te laten maken.

  Amtico komt u overal tegen denk hierbij aan grootwinkelbedrijven, kantoren, hotels enz. Nu is ook de particuliere markt bereikt wat uitstekende resultaten opleverd.

  Een Amtico PVC vloer kost nog altijd minder dan een kwaliteits houten of stenen vloer terwijl u er bijna geen onderhoud aan heeft.

  Meer als 200 soorten hout, natuursteen, glas, metaal en felle kleuren staan tot uw beschikking om van uw vloer een unieke vloer te maken. De mogelijkheden zijn ongekend en onbeperkt.

  Amtico maakt als enige PVC vloeren fabrikant foto's van elke vierkante centimeter hout en stenen, en print deze af op de PVC stroken of tegels, echter kan niet.

  Amtico levert de volgende collecties PVC Vloeren:

  Het merk 'Amtico' bestaat al meer dan 40 jaar, onze inspiratie en innovatie kent geen grenzen. Dit alles heeft ons met als resultaat een uitgebreide collectie PVC Vloeren opgeleverd. Onze voortdurende productinnovatie heeft geresulteerd in de volgende sub-merknamen van 'Amtico'.

  Amtico: is natuurlijk het wereldwijde vlaggenschip de corporate van ons bedrijf. 40 jaar na onze start nog steeds niet geevenaard, laat staan voorbij gestreefd.Al onze PVC vloeren hebben de uitstraling van natuurlijke materialen maar met de prestaties en voordelen van kunststof.

  Amtico Marine: is ontwikkeld voor onze klanten met behoeften aan strenge brandveiligheidseisen van de Internationale Maritieme Organisatie. Onze Marine collectie voldoet aan alle eisen, incl. Wheelmark Certificering, afgegeven door het Loyds Register Verificatie systeem.

  Amtico Stratica: is gemaakt en een reactie op de stijgende vraag naar gezonde bouwmaterialen, deze baanbrekende Eco-Polymeer PVC Vloer combineert Design en prestaties met de ongeëvenaarde voordelen voor het milieu.

  Amtico Spacia: is uitermate geschikt voor commerciële en residentiële toepassingen, Spacia PVC vloeren met een eigentijds Design en vele technische verbeteringen vervaardigd volgens de strengste normen.

  Spacia Acces: is specifiek ontworpen om zonder lijm te leggen. Losleg vloer, losliggende vloer of 'de verhuisbare vloer' wordt deze vloer ook wel genoemd. Deze vloer is zonder lijm dus los te leggen en dus zo weer op te pakken en te verplaatsen.
   

   


  Alternative content

  Alternative content

  Alternative content   
  INFORMATIE

  Online betalen
  Verzenden
  Waarom een PVC vloer
  Veel gestelde vragen
  Prijsgarantie
  Alg. voorwaarden
  Grootschoterweg 101
  6023 AP Budel-Schoot
  Tel.: +31(0) 495 491399
  Contact opnemen